Kun ulkona tuiskuttaa ja pakkanen paukkuu on keräännytty koko joukko takan ääreen. Ei ehkä se kaikista ergonomisin paikka, mutta talon lämpimin ja mukavin. Valon määrä on ollut mieletön voimavara ja pihalla on uskomattoman kaunista. 

Päivät on menneet sairastuvalla tällä viikolla toisen lapsen kanssa oleillen. Inkivääriteetä on hörpitty ahkeraa ja suosittelenkin jokaiselle tätä pientä Ceramicon raastinta. Tuore inkivääri avaa hyvin tukkoiset nenät ja raastimella inkiväärin saa mukavan helposti raastettua teen sekaan. Olen ujuttanut inkivääriä myös smoothieisiin ja ruokiin ihan maun mukaan. 

Tuo keittiössä oleva roikkuva ikkunalauta on osottautunut mielettömän hyödylliseksi näin lapsiperheessä. Kovasti olisi jo intoa laittaa taimia kesää varten kasvamaan ja miettiä ensi kesän puutarhasuunnitelmia. Ehkä taidetaan jotain pientä laittaa jo viikonloppuna! Herkullisen aamupalan lisäksi. Mukavaa viikonloppua! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla