Ja rentoa porukkaa takapihalla..

Jokapuolella kukkii ja oikein kunnolla! Kaksi vuotta sitten lettuliiterin eteen istuttamani lumipalloheisi on venähtänyt myös ihan uusiin lukemiin. Lumipalloheisissä on isot upeat kukat, jotka muuttuu limenvihreästä valkoisiksi. Niitä on pakko napsia myös muutama oksa aina maljakkoon. Tuo pensas on kasvanut todella nopeasti, heisiä ollaan istuttamassa vielä muutama pihalle lisää.. Mansikat on levinneet kivasti lettuliitetin eteen, siellä ne saa kasvaa villisti muiden kesäkukkien ja perennojen seassa. Lettuliiterihän on rakennettu kokonaan kierrätysmateriaalista. Siinä on käytetty vanhaa hirsirunkoa, joka oli menossa jo polttopuiksi. Ikkunat liiteriin on vanhasta kuistista ja muu materiaali suureksi osaksi rempasta ylijäänyttä. Kivetystä sisälle on tehty vanhoista liuskekivistä, joita muuten löytyi pihanurmen alta melkoisesti. Pikkuhiljaa piha alkaa muodostua omanlaiseksi, kaikki vanhat perennat ja puut kasvavat uusien rinnalla.

Varsin rentoa porukkaa takapihalla on hiippaillut, ihana kesä! Kesäherkkuja olisi tarkoitus mennä valmistamaan...Taas... :) Mukavaa viikonloppua!
Halauksin, Anni

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla