Tee sydämellisiä herkkuja tai yllätä ystävä ihanalla huonetuoksulla!

Edellisten "sydänpullien" inspiroimana tehtiin myös mokkapaloja piparkakkumuotilla! Mikäs sen parempi tapa yllättää ystävä tai kotijoukko ystävänpäivänä, kuin itsetehdyt herkut! Ja toki myös muulloinkin.. Koko pellillinen mokkapaloja katosi hetkessä ja näitä tehdään varmasti vielä lisää! Mokkapaloihin löydät reseptin täältä, klik.

Saatiin ihana huonetuoksulähetys blogiyhteistyön merkeissä kotiin testattavaksi. Ihastuttiin kertaheitolla näihin aromaattisiin Dr.Vranjes Firenze huonetuoksuihin. Meille oli ihan uusi tuttavuus kokonaan erilaiset huonetuoksut ja hieman ensin epäröin, kuinka ne toimivat. Sain raikkaan "meren aallot" huonetuoksun, joka on levittänyt raikastavaa ja piristävää tuoksuaan meidän kotiin jo muutaman päivän! Jokaisella tuoksulla on oma "tehtävänsä": tuoksut ovat ilmaa puhdistavia, hajua poistavia, mielialaa piristäviä tai rauhoittavia. Jokaisella tuoksulla on siis tarina siitä kenelle se sopii ja miksi.

Ensimmäisen kerran kun tuote avataan, tikut tulee kääntää puolen tunnin jälkeen, jotta ne kerran imevät itsensä täyteen tuoksua. Sen jälkeen ne voi kääntää aina kun haluaa tuoksun olevan vahvempi. Tuo 100ml tuoksupullo takaa tasaisen tuoksun noin 4,5m2 asti ja tuoksu kulkeutuu ihmisten mukana huoneesta toiseen, kun se asetetaan paikkaan mistä kävellään ohi! Ihana meren tuulahdus omassa kotona tuo loman tunnelmaa ja lupauksen keväästä!

Sain myös arvottavaksi 25ml spraypakkauksen merellistä huonetuoksua. Osallistu arvontaan jättämällä kommentti tähän postaukseen 31.1.2015 asti. Jokainen kommentti osallistuu yhdellä arvalla. Onnea jokaiselle! Muistathan mainita nimimerkin tai sähköpostiosoitteesi! Huonetuoksujen jälleenmyyjät löydät täältä; klik.

Kommentit (47)

Geisha
67/47 | 

Mukana arvonnassa. Ja sulla on ihana, tunnelmallinen blogi.

- säännöllinen lukija Sari : )

Suvi, Yläkylän tuuliviiri
77/47 | 

Minulle kans yksi arpa! Tällaisessa koirahuushollissa on tullut monesti harkittua jotain raikastimien ostamista, vielä en ole löytänyt mieleistä :)

minksu
82/47 | 

Ihan uusi tuttavuus myöskin minulle, joten ilman muuta haluaisin kokeilla. Tähän asti on menty vanhoilla hajuvesillä ;)

aistikasta
89/47 | 

Oi, miten inspiroivaa! Onneksi ystävänpäivä sattuu viikonloppuun, joten voisi ehtiä leipomaankin. Merelliset tuoksut kelpaisivat sisä-Suomeenkin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla