Nopeiden ja helppojen reseptien lumoon päästessäni törmäsin jossain näihin voitaikinasta tehtyihin muffineihin. Suolaiset muffinit voi täyttää omilla suosikeilla. Kokeiltiin tehdä kahta erilaista makua. Toisessa on täyttteenä vuohenjuusto ja omenaviipaleet ja toisessa sinihomejuusto sekä viikunahillo. Nämä suolaiset muffinit sopisivat hyvin myös uudanvuoden juhliin.

Vuohenjuusto-omenamuffinit

Leikkaa lasinpohjaa apuna käyttäen muffinivuoan pohjan kokoisia ympyröitä voitaikinasta. Kauli ympyrää hieman ja asettele muffinivuoan pohjalle. Täytä nokareella vuohenjuustoa ja omenalohkoja. Kaada päälle teelusikallinen juoksevaa hunajaa. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 10 min.  Koristele halutessasi tuoreilla yrteillä.

Sinihomejuusto-viikunahillomuffinit

Leikkaa lasinpohjaa apuna käyttäen muffinivuoan pohjan kokoisia ympyröitä voitaikinasta. Kauli ympyrää hieman ja asettele muffinivuoan pohjalle.Täytä voitaikinamuffini teelusikallisella viikunahilloa ja sinihomejuustonokareella. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 10 min. Koristele halutessasi tuoreilla yrteillä.

Katso resepti myös saaristolaisleipään.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla