Auringon saattelemana karattiin mökille viime viikolla. Tai oli meidän tarkoitus olla muutama päivä talkoissa viikonloppuna, mutta ei millään maltettu lähteä takaisin kotiin. Blogin päivityskin jäi varmaan vuoden pisimmälle tauolle ihan vahingossa, nettiyhteydet ei pelanneet ja toisaalta pieni nettipimento teki ihan hyvää! Tällainen "karkausreissu" onnistui hyvin, sillä päiväkotiin pystyi ilmoittamaan muutamasta vapaapäivästä. Näitä aurinkoisia päiviä ei tänä kesänä ole ollut montaa ja nautittiin täysillä kesän ehkä viimeisistä lämpimistä päivistä! 

Onneksi jäätiin- sillä luulen, että kotiin palasi levänneitä ja aurinkoisia ihmisiä. Alkuviikosta juhlittiin myös synttäreitäni uudella kunnostetulla rannalla, sain lapsilta monta kukkasin koristeltuja hiekkakakkuja ja herkuteltiin rannalla ihan oikeaakin synttärikakkua! Paistettiin lettuja nuotiolla iltamyöhään, katseltiin auringonlaskuja ja nautittiin kiireettömistä päivistä. Tuosta auringonpaisteesta ja lomasta jäi kiitollinen mieli. Paljaat varpaat auringon lämmittämällä hiekalla, kaikki rakkaat saman nuotion ääressä oli maailman paras synttärilahja ikinä! 

Mökin rantaan on tehty talkoovoimin laituri, ranta hiekoitettiin ja vanhasta puuveneestä tehtiin lapsille hiekkalaatikko. Puita on kaadettu myös melkoisesti ja pikku hiljaa ranta alkaa olla kunnossa lasten leikkeihin. Tytär jopa ehti toivoa, että muuttaisimme viereiselle pellolle asumaan! Täällä olisi kuulemma hyvä asua Prinsessa Tähkäpäänä! 

Kiitos kesälle näistä ikimuistoisista aurinkoisista päivistä, kauniista hetkistä, auringonlaskuista ja yhdessäolosta. Hieman haikein mielin, mutta auringossa levänneenä on aika palata taas takaisin arkeen.

Kommentit (4)

talo meren rannalla
5/4 | 

Hei! Miten pääsit mukaan Kodin Kuvalehden bloggareihin? Itseä kiinnostaisi tämä yhteisö. Saisiko blogin siirrettyä kokonaan tänne?

Taina
7/4 | 

Ihania kuvia jäleen kerran. <3 Juuri tuollaisia irtiottoja arjesta tarvitsee niin aikuiset kuin lapsetkin. Leppoisia loppukesän päiviä sinne! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla