Piristystä tammikuuhun mate juomasta, inkivääristä ja itsetehdystä yrttijuomasta!

Pieni retki Punnitse ja säästä -myymälään oli taas hyödyllinen ja mukaan tarttui Mate-teetä ja Yogi-teetä. Inkiväärin kanssa raastettuna täällä nautitaan joka ilta ja aamu kupillinen tätä yrttijuomaa. Välillä haudutan joukkoon myös itsetehtyä yrttisekoitusta tai kuivattuja ruusun terälehtiä. Ohjeen tuohon tehojuomaaan löydät aikaisemmasta postauksestani täältä, klik. Mate -teellä on erityisesti piristävä vaikutus ja inkivääri näin flunssakauden aikaan avaa tehokkaasti tukkoiset nenät.

Käsityömessuilta Tampereelta löysin tämän Ceramicon raastimen, joka osottautui todella hyödylliseksi inkiväärin suurkuluttajalle! Sillä raastimeen jää talteen kaikki aromit ja inkiväärinkin mehu! Raastimella saa kätevästi raastettua myös pienet määrät pähkinää, suklaata tai vaikka juustoa. Kaunis kuppi toimii myös tarjoiluastiana itsessään ja on helppo pestä! Kuinka onkin näin nerokas keksintö taas keksitty, mitä en ikinä tietänyt tarvitsevani, ennen kun sain sen käyttööni.. :) Tammikuun ajatuksena on ollut hyvän olon lisääminen niin sisäisäisesti kuin ulkoisestikin. Lue täältä myös hyvän elämän 10 käskyä, klik.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla