Joka puolella kasvaa kohisten ja puutarha täyttyy väreistä

Tänään piti sataa, mutta toisin kävi. Puutarhassa hurahti tunti jos toinenkin ihmetellen kaikkea maasta esiin puskevaa. Keväällä sitä meinaa hullaantua täysin, unohtua ihan kuin lapsi hiekkalaatikolle kuopsuttamaan kukkapenkkejä. Onneksi sain muutaman kaverin mukaani ihmettelemään.

Tyttö olisi halunnut heittää jo kengät pois ja astella nurmikolla paljainvarpain. Pieni hetki täytyy vielä malttaa, mutta kevään tuoksu ja lintujen laulu on joka vuosi yhtä huumaava. Ruohosipulia saatiin jo vähän salaatinpäälle ja mansikat näyttävät selvinneen hyvin talven pakkasista.

Ensimmäiset orvokit on istutettu pihalle ja muutama kukkapenkki laitettu kesäkukkia varten. Toivoin äitienpäivälahjaksi multaa, niin kuin omakin äitini aikanaan. Lapsena ihmettelin aina tuota toivetta, mutta enää se ei hämmästytä yhtään. Juhlapäivän voisin viettää mielelläni puutarhassa kuopsuttamassa kukkapenkkejä ja laittaen kasvimaata.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla