Aloitin blogin kirjoittamisen aikoinaan osittain siksi, että rakastan valokuvaamista. Kamera on kulkenut mukanani aina ja nautin siitä, että saan hetken valokuvaamiseen. Saatan uppoutua kuvaamiseen niin paljon, että koko muu maailma ympärillä unohtuu. Omia lapsia koitan valokuvata huomaamatta, jotta kuviin tulisi mahdollisimman aito tunnelma. Viikonloppuna otettiin muutama syksyinen kuva lapsista läheisessä metsässä. Kokeilin taltioida näihin kuviin valon ja varjon leikin. Syksyisen tunnelman ja huurteisen metsän. Kun kirpeä ilma puree hieman jo poskipäitä, mutta auringonvalo silti vielä vähän lämmittää.

Näistä kuvista jäi kaunis muisto. Syksyinen tunnelma ja metsän rauha tallentui kuviin. Lisää valokuvia meiltä kotoa voi katsella Huvikumpu -instagramista ja valokuvia perheistä sekä lapsista täältä.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla