kaupallinen yhteistyö- Garnier

Pidettiin pieni hemmottelupäivä ystäväni Heinin kanssa ja värjäsin samalla ystäväni hiukset. Odotin pienoisella jännityksellä, mitä tästä hiusvärjäyksestä seuraa, sillä en ole aikaisemmin värjännyt kenenkään muun hiuksia.

Hiusvärin ystäväni oli valinnut itse etukäteen tutustumalla kaupassa väritupsuihin ja vertaamalla niitä omiin hiuksiinsa. Näillä Olia -väreillä voi sävyä muuttaa 2 astetta, eikä omaa tukkaa voi vaalentaa ilman värinpoistoa. Ystäväni halusi hiusvärin, joka olisi mahdollisimman lähellä omaa sävyä ja luonnollinen. Värin, joka kirkastaisi oman sävyn ja tekisi hiuksista kiiltävät. (alla olevassa kuvassa lähtötilanne.)

Värjättäessä kotiväreillä ei kannata turhaan säästellä, jos haluaa tasaisen sävyn. Kotivärjäys on myös edullista verrattuna parturikäyntiin- yhden Olia -paketin hinta oli vain 12,5 e ja näihin puolipitkiin hiuksiin valittiin kaksi purkkia sävyä nro 10.1. Lue lisää Garnier -hiusväreistä

Olia -värit eivät sisällä ammoniakkia ja ne perustuvat luonnollisiin öljyihin. Öljypohjainen väri värjää hiukset rasittamatta sitä. Jännityksellä alettiin sukia sekoitettua hiusväriä hiuksiin, jonka jälkeen odotettiin 30 minuuttia. Pesun ja kuivauksen jälkeen alta paljastui onneksi varsin upea väri. Lopputulos puhui puolestaan ja hius oli värjäämisen jälkeen kiiltävä sekä ilmava. Heini oli lopputulokseen todella tyytyväinen ja minä huokasin helpotuksesta. Katso alta video meidän kotivärjäyksestä.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla