Kirjoitukset avainsanalla blogiyhteistyö

Kaupallinen yhteistyö Crème Bonjour 

Vaihto-oppilasvuotena Ruotsissa löysin minikrustadit monesta seisovasta pöydästä ja sen jälkeen niitä on tehty kotonakin erilaisin täyttein. Nämä pienet herkut sopivat erinomaisesti arjen herkkuhetkiin, mutta toimivat myös juhlissa alkupaloina.

Sain Crème Bonjourilta kokeiltavaksi kahta uutta makua; Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuusto ja Oliivi & Yrtit -tuorejuusto. Halusin kokeilla näitä minikrustadeiden täytteenä. Näissä tuorejuustoissa on niin paljon makua, että mausteita ei tarvinnut lisätä ollenkaan. Minikrustadit tekee entistäkin nopeammin käyttämällä näitä maustettuja tuorejuustoja. Osa meidän perheestä on kasvissyöjiä, joten olen tottunut tekemään aina kasvisversion myös tarjottavista herkuista. Välimerentäyte maistuikin erinomaiselta ja jää varmasti meidän vakioreseptiksi.

Kummatkin täytteet tekee helposti. Krustadit kannattaa kuitenkin täyttää vasta juuri ennen tarjoamista, jotta ne säilyvät hyvinä mahdollisimman pitkään. Lopuksi krustadit voi koristella tuorein yrtein.

välimerentäyte

  • aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 100 g oliiveja
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 100 g fetajuustoa
  • 200 g Crème Bonjour oliivi & yrtit -tuorejuusto
  • 1 dl persiljaa

Huuhtele oliivit, jotta liika suola lähtee pois. Pilko fetajuusto, oliivit ja persilja kulhossa esim, saksilla leikellen. Purista valkosipulinkynsi.Yhdistä täytteen kaikki aineet keskenään tahnaksi ja jaa krustadeille. Koristele oliiviviipaleella ja persiljalla.

kinkkutäyte

  • 75 g palvikinkkua
  • 200 g Crème  Bonjour pekoni & sipuli -tuorejuusto
  • 1 dl persiljaa

Hienonna kinkkutäyte ja yhdistä Creme Bonjour pekoni & sipuli sekä persilja. Täytä Krustadit ja koristele lopuksi persiljalla. 

Lue lisää reseptejä täältä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kaupallinen yhteistyö- Sinituote

Meillä on yläkerrassa kylppäri, jonne rempattiin myös vauvalle hoitopiste. Vauvan ja lasten myötä kylpyhuone on kovassa käytössä. Siivottavaakin kotona riittää kolmen lapsen jälkeen, mutta onneksi koko perhe osallistuu kodin siivoukseen. Yhteisten tilojen siivous kuuluu kaikille ja oikeanlaiset siivousvälineet helpottavat työtä kummasti. Innoissamme tutustuttiin yhdessä lasten kanssa siivoukseen saatuihin välineisiin. Esimerkiksi hiussieppari herätti heti ihastusta tässä pitkätukkaisten perheessä.

Vauva on alkanut sormiruokailemaan ja vauvan ruokailun jälkeen keittiössä rikkasetti on tärkeä väline. Rikkasetti on SINI 30v. kampanjan kunniaksi tehty erikoisvärillä, joka on tyylikäs kuparin väri. Se sopiikin erinomaisesti meidän keittiön kuparin väristen vetimien kanssa yhteen. Tässä testattiin kuka ehtii ensin nappaamaan vauvalta tippuneen ruoan- Ransu -koira, rikkasetti vai Lilli -kissa. Tällä kertaa ehdittiin ennen koiraa. Rikkasetti sai siis jäädä meidän keittiöön pysyväksi välineeksi.

Vanhemmat lapset jopa nauttivat siitä, kun laitetaan musiikki soimaan ja moppi viuhumaan yhdessä. Näiden uusien siivousvälineidenkin testaus oli hauskaa ja esimerkiksi ihmesieni herätti lapsissa kummastusta. Lasten oli helppo pestä kovia pintoja ihmesienellä, sillä sieni puhdistaa ilman pesuaineita.

Nämä kylppärin siivoukseen tarkoitetut täsmätuotteet tulivat enemmän kuin tarpeeseen. Löydettiin tytön kanssa mm. kaapistosta vanhoja lasten piirtämiä piirrustuksia. Kaikki kylppärin tasot valaistuivat kummasti ihmesientä ja jynssäriä apuna käyttäen. Lattianpesussa käytettiin monitoimimoppia ja sen vaihto-osia. Kylpyhuonepesintä ja saumaharjaa. Kylpyhuonepesimellä sai helposti laatat puhtaaksi ja saumaharjalla siivosi pienetkin saumojen välit puhtaaksi. Tehokas kolmiteräinen kuivain kuivasi lopuksi lattian tehokkaasti. Nämä kylpyhuoneen siivousvälineet saavat jäädä vakituisesti meidän käyttöön. Verrattuna aikaisempaan moppiin ja pieneen käsikuivaimeen nämä toimiva uskomattoman tehokkaasti ja selkää säästäen. Lue lisää Sini -tuotteista.

Koko siivousurakan jälkeen tyttö toivoikin omaa ihmesientä huoneeseensa ja sen lupasin hänelle ostaa. Kuulema sitä varten, kun pikkuveli alkaa kohta piirtelemään seinille. Sain myös arvottavaksi 5 kpl 100 euron arvoista tuotepakettia. Osallistua voit kommentoimalla kuinka usein teillä pestään kylppäri? Palkinto arvotaan 15.3.2018 kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken. Lue arvonnan säännöt täältä.

Yksi tuotepaketti sisältää:
1 kpl SINI Rikkasetti (kampanjavärit: kupari, hopea, valkoinen)
1 kpl SINI Monitoimimoppirunko (Kampanjavärit: kupari-valk ja hopea-valk)
1 kpl SINI Laminaattipyyhin
1 kpl SINI Laattamoppi
1 kpl SINI Wc-harja (kampanjavärit: kupari, hopea ja valkoinen)
1 kpl SINI Teräväkuivain (kampanjaväri hopea)
1 kpl SINI Saumaharja
1 kpl SINI Kylppäriliina
1 kpl SINI Hiussieppari

Kommentit (63)

VenlaV

Fiiliksen ja tilanteen mukaan. Meillä on kaksi vessaa ja yksi kylppäri, joita siivotaan sen mukaan kuinka paljon kiitä käytetään. :)

Jutta

Täälläkin kolme lasta, joista nuorin juuri sormiruokailua harrastava 9kk. Siis tuttu tilanne. Jotain siivotaan koko ajan ja joka päivä ja kylppäri ja vessat kerran viikossa perusteellisesti.

Vierailija

Meidän kylppäri pestään liian harvoin :(. Tavoite olisi kerran kuussa, muta nyt on pesty pari kertaa vuodessa. Ryhtiliike eli tavoite toteutettava heti tänä vuonna.

Leena1381

Kylppärin seinät, suihkukaappi, lattia ja sauna pestään kerran kuukaudessa. Wc-pönttö ja lavuaari sekä kaapiston pinnat ja peili pestään viikoittain.

inkku

Siivoan joka päivä vc :n pöntön ja kerran viikossa pesen lattiat pesualtaat pesen tarvittaessa kaakeleita myös puhdista tarvittaessa 

kasis

Pesuhuone siivotaan, kuten muutkin tilat, viikoittain, mutta 2-3 kertaa  vuodessa "suursiivous", jolloin seinien yläosatkin puhdistetaan

Saila

Kylppärin wc-alue pestään kerran viikossa, mutta itse kylppäri tulee pestyä kyllä aivan liian harvoin :/ Nyt olisikin kyllä siivoussetti tarpeen, jospa se innostaisi kylppärin jynssäykseen...

Nainen -83

Tarpeen mukaan, mutta kunnolla vähintään kerran kahdessa viikossa. Kelpaisi setti!

Elise H.

Vähintään joka toinen viikko, tai tarvittaessa useamminkin :)

Mukana ihanassa arvonnassa!

Anskutin

Kylppäri kuivataan lastalla aina suihkun jälkeen, ja pestään viikoittain. Kunnon jynssäys hieman harvemmin tarpeen mukaan.

MEREEJA

Kylppäri pestään kerran kuussa perusteellisesti. Viikkosiivouksen yhteydessä wc-istuin ja allas tarvittaessa.

Sirkkalampi

Kylppärin siivoan pari kertaa viikossa, kerran kuussa "suursiivous".
WC-pöntön tarpeen mukaan useamman kerran viikossa ;)
Peilikaapin lasit ja suihkuseinän useamman kerran viikossa.

Pitkätukkainen

Kerran viikossa tulee kylppäri pestyä ja imuroitua, ihan jynssättyä vain tarvittaessa harvemmin.

Tuollainen hiussieppari olisi varmaan todella kätevä...

Vierailija

Juuri samoilla hankaimilla pesemme tarpeen mukaan mutta katosta lattiaan 3 krt vuodessa kiilloitusta ja viemärin pesua useammin

Vierailija

Kylppäri jää meillä aina viimeiseksi siivottavaksi, parikin kuukautta onnistun välttelemään sitä :D Uusilla välineillä saattaisi siivousintokin kokea heräämisen!

Milwiina

Likastuvimmat osiot kuten pesuallas ja pönttö kerran viikossa. Lattiat noin kerran kuussa. Suihkuseinät ja lattiasaumat noin kaksi-kolme kertaa vuodessa.

villasukka-81
Liittynyt12.2.2018

pari kertaa kuukaudessa tulee kylpyhuone ja suihku siivottua - puulämmitteinen sauna useammin, koska sitä puun roskaa tuntuu tulevan niin paljon. vessa pestään kerran viikossa.

Pujo

Ei tarpeeksi usein. Välillä ihan hävettää ja pitää käydä "salaa" siivoamassa yllätysvieraiden saavuttua. :)

Matilde

Joka päivä pientä putsausta, että yleissiisteys säilyy. Kerran viikossa kunnollinen siivous ja puhdistus.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

kaupallinen yhteistyö- Garnier

Pidettiin pieni hemmottelupäivä ystäväni Heinin kanssa ja värjäsin samalla ystäväni hiukset. Odotin pienoisella jännityksellä, mitä tästä hiusvärjäyksestä seuraa, sillä en ole aikaisemmin värjännyt kenenkään muun hiuksia.

Hiusvärin ystäväni oli valinnut itse etukäteen tutustumalla kaupassa väritupsuihin ja vertaamalla niitä omiin hiuksiinsa. Näillä Olia -väreillä voi sävyä muuttaa 2 astetta, eikä omaa tukkaa voi vaalentaa ilman värinpoistoa. Ystäväni halusi hiusvärin, joka olisi mahdollisimman lähellä omaa sävyä ja luonnollinen. Värin, joka kirkastaisi oman sävyn ja tekisi hiuksista kiiltävät. (alla olevassa kuvassa lähtötilanne.)

Värjättäessä kotiväreillä ei kannata turhaan säästellä, jos haluaa tasaisen sävyn. Kotivärjäys on myös edullista verrattuna parturikäyntiin- yhden Olia -paketin hinta oli vain 12,5 e ja näihin puolipitkiin hiuksiin valittiin kaksi purkkia sävyä nro 10.1. Lue lisää Garnier -hiusväreistä

Olia -värit eivät sisällä ammoniakkia ja ne perustuvat luonnollisiin öljyihin. Öljypohjainen väri värjää hiukset rasittamatta sitä. Jännityksellä alettiin sukia sekoitettua hiusväriä hiuksiin, jonka jälkeen odotettiin 30 minuuttia. Pesun ja kuivauksen jälkeen alta paljastui onneksi varsin upea väri. Lopputulos puhui puolestaan ja hius oli värjäämisen jälkeen kiiltävä sekä ilmava. Heini oli lopputulokseen todella tyytyväinen ja minä huokasin helpotuksesta. Katso alta video meidän kotivärjäyksestä.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kaupallinen yhteistyö- Teekanne

Kiitos kaikille Teekanne -kisaan osallistuneelle. Vastauksia tuli paljon ja laidasta laitaan. Voittajan vastaus kuului näin; "Omat lempparit on maustetut vihreät tee. Mansikka vihreätee on paras". Onnea Julia. 

Meilläkin on monia teesuosikkeja ja yksi suosikkini teelaaduista on Rooibos -vanilla. Imetyksen takia en viitsi juoda montaa kofeiinia sisältävää teekuppia päivässä. Rooibos -teen sanotaan myös olevan kaikista "terveellisin", eikä siitä tule yhtään kitkerän makuista, vaikka pussi likoaisi liian kauan vedessä. Vanilja -aromi antaa mielestäni tähän teehen hyvän maun.

Itsetehdyn kuusenkerkkäsiirapin kanssa Rooibos- tee on hyvä korvike kahville. Teen väri ja aromi tuo kesän mielelle. Kuusenkerkkäsiirappia olen tehnyt joka kevät silloin, kun kuusenkerkät ovat parhaimmillaan. Talvella ja varsinkin flunssakauden aikaan sitä on kiitollinen, että on jaksanut nähdä hieman vaivaa kuusenkerkkäsiirapin eteen. Keräämisen jälkeen kuusenkerkkäsiirappi on kuitenkin aika vaivaton tehdä. Ihana lahja Jouluna näiden kylpypommien lisäksi olisi varmasti myös itsetehty kuusenkerkkäsiirappi ja paketillinen ihanan makuista teetä. 

Kuusenkerkkäiirappi toimii täydellisesti hunajan korvikkeena. Kuusenkerkistä irtoaa teehen terveellisiä ainesosia ja hurmaava metsän maku. Teetä maistellessa voi muistella keväistä kerkkienkeräysretkeä metsään. Toivottavasti ensi keväänä ehdin tehdä monta pulloa kuusenkerkkäsiirappia talven varalle. Katso ohje kuusenkerkkäsiirappiin ja Chai -teestä valmistettuihin kylpypommeihin.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012