Meidän perhe kasvoi viikko sitten yhdellä odotetulla poikasella. Kaikki meni hyvin ja onni on suunnaton. Ollaan kellitty vauvakuplassa koko viikko, nuuhkittu pieniä varpaita ja pusuteltu pikkuisia poskia loputtomasti. Meidän perhe tuntuu nyt kokonaiselta ja yksi puuttuva palanen on loksahtanut kohdilleen. 

Onneksemme saatiin sairaalassa perhehuone ja päästiin kummatkin nauttimaan ensimmäisistä päivistä täysillä. Viimeinen yö saatiin viettää Taysin potilashotelli perheonnessa. Lepo uuden pienen kanssa, herkullinen ruoka ja aika yhdessä ei unohdu varmasti ikinä. Tuota silkkistä tummaa tukkaa, maidontuoksuista suuta ja pehmeää ihoa haluaa pidellä mahdollisimman paljon lähellä. 

Niin täydellinen pieni pakkaus. 3980 kg ja 51 cm täyttä kultaa ja rakkautta ensisilmäyksellä. Hassua, kuinka voikaan joku tuntua niin tutulta heti ensikohtaamisesta lähtien. Täällä jatketaan tutustumista toisiimme ja sisaruksiin kotona. Meillä on kaikki hyvin. 

Kommentit (4)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla