En voi uskoa, että meillä on jo yhden kuukauden ikäinen vauva. Aika menee hurjaa vauhtia ja jokainen päivä tapahtuu kasvua. Niin pieni vielä, mutta niin paljon kuitenkin isompi kuin kuukausi sitten vastasyntyneenä. Meidän vauva on venähtänyt jo pienimmistä vaatteista ulos, vaikken tahtoisikaan millään pakata niitä vielä pois.

 Vauva on rauhallinen ja ihana. Mahaa hieman kipristellään iltaisin, mutta öisin on löytynyt jo jonkinlainen rytmi. Nukkumaan mennään iltatankkauksien jälkeen kahdeltatoista ja seuraavan kerran herätään syömään yleensä neljältä. Herätätessään nälkään herra ilmoittaa pienellä ähinällä ja ruokatauon jälkeen taas nukutaan aamukahdeksaan asti. Kahdeksalta taas syödään ja vielä jatketaan unia kymmeneen asti. Tällä välillä yleensä perheen muut lapset heräävät ja tekevät aamupuuhat. Päivällä nukutaan ainakin kahdet pitkät päiväunet ja illalla yhdeksän aikaan aloitetaan iltatankkaus. 

Rytmin ja vauvan leppoisan olemuksen ansiosta on reissattu loma mökillä, ystävien luona kyläillessä ja lastentapahtumissa. Ensimmäisiä hymyjä odotellaan vielä tovin, mutta katseensa pieni osaa kohdistaa jo aika tarkkaan ja seuraa silmillään tapahtumia ympärillä. Kaikki on uutta ja ihmeellistä. Ihanaa, kun pienin on jaksanut kulkea hyvin mukana ja itsekin olen toipunut sektiosta. Lomaa on jäljellä koko perheellä vielä viikko. Jonka jälkeen saa kaivaa esikoisen koulurepun esiin.

95- vuotiaan isomummoni sanoin maailmassa ei ole mitään kauniimpaa, kuin vastasyntynyt lapsi. Onneksi vielä on hetki aikaa yhdessä nuuskutella pieniä varpaita, nauttia hitaista aamuista ja rennosta lomatunnelmasta ilman aikatauluja. 

Kommentit (1)

Vierailija
2/1 | 

Hän on kyllä niin suloinen pieni! <3 Ja isomummosi täysin oikeassa, kaunis kuva.
Paljon onnea vauvasta!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla