Lapsi tahtoo pakata itse reppunsa ja lähtee matkaan..

"Lapsen silmät!
Nämä puhtaiden ajatusten
kirkkaat lähteet.
Mikä voi olla kauniimpaa?
Täynnä toivoa,
rakkautta ja uteliaisuutta
katselevat nämä silmät sinua."

Norton

Niin meidän juniorikin aloitti kerhon, ei enää ihan niin vauva.. Siinä sen huomaa, kun toinen haluaa pakata itse reppunsa ja olla ilman äitiä kerhossa. Yhtäkkiä pikkuisesta arasta ja ujosta lapsesta on kasvanut tyyppi, joka rakastaa muiden seuraa ja uskaltaakin olla ihan itse. Sitä en olisi vielä kaksi vuotta sitten osannut ajatella, kun ovesta ei voinut poistua, etten vaan kokonaan katoaisi elämästään! Luottamus ihmisiin on kasvanut pikkuhiljaa, aika on tehnyt tehtävänsä. Enkä varmasti katoa ja olen aina odottamassa kerhon oven takana! Kantakoon nuo luottamuksen siivet vielä pitkälle elämässä! Onnea kaikille kerhon, päiväkodin ja koulun aloittaneille. Ensimmäisestä viikosta on sevitty, en tiedä kummilla on ollut vaikeampaa- lapsilla vai vanhemmilla? Mukavaa viikonloppua!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla