Vihdoin laukut on pakattu ja reissu voi alkaa..

Pitkään on odotettu hetkeä, että päästään lähtemään ystävän kanssa reissuun.. Laukut on nyt pakattu ja lentokone kohti Madeiraa lähtee kohta! Elämä on kyllä mennyt pikavauhtia eteenpäin viime päivinä ja pieni breikki on niin odotettu! Töitä, lastenhoitoa ja muutenkin elämässä ympärillä on tapahtunut niin paljon, että tuntuu mahdottoman ihanalle päästä "haukkaamaan raitista ilmaa" pieneksi hetkeksi. Myös vastaamiseni kommentteihin on ollut tämän takia hiljaista, vaikka jokainen kommentti on kyllä tärkeä ja merkityksellinen. Korjaan asian pian, paljon on ollut myös opettelua uuden blogin käytön suhteen. Uudistuneen blogin ulkoasuun ja leveyksiin on toivottu lukijoiden puolesta myös muutosta, tämä asia on mennyt eteenpäin ja hoitunee myös vielä!

 

Mutta siihen matkaan.. Pitkään suunniteltiin, minne päin maailmaa sitä lähdettäisiin. Lopulta tultiin siihen tulokseen, että kummankin toiveena on päästä rentoutumaan ja ensin suunniteltu kaupunkiloma jäi pois laskuista. Portugali kuulosti erityisen kiinnostavalta ja oli kummallekin uusi tuttavuus. Äkkilähtöjä etsimme ja viimein löytyi Madeiralle edulliset lennot! Kokemusta ei kummallakaan ole tuosta paikasta, mutta sää ja kaunis luonto näytti niin houkuttelevalta jo kuvissa.. Onkohan jollain kokemusta tuosta paikasta? Mukava olisi niitä kuulla! Reissussa olemme viikon ja mahdollisuuksien mukaan voin laittaa myös paikan päältä muutaman postauksen tänne ja kirjoittaa pientä "matkapäiväkirjaa".  Erityisen jännittävää on lähteä matkalle yhdessä ystävän kanssa, reissu on myös ensimmäinen itsekseen sitten lasten syntymän! Jännittävää ja edes vaikea uskoa vielä edes todeksi.. Älkää nipistäkö silti hereille, laukut on jo pakattu!

Halauksin, Anni

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla