Kirjoitukset avainsanalla Loma

Vietettiin yksi lämmin, ihana ja ikimuistoinen päivä Maspalomasin Agualand vesipuistossa. Vesipuisto on iso ja siellä oli vaikka minkälaisia liukuja vähän vanhemmille hurjapäille. Katso lisää täältä. Lasten allasalue oli heti porttien luona ja meidän lapset viihtyivät siellä suurimman osan päivästä. Onneksi pienille lapsillekin oli kymmeniä erilaisia liukumäkiä ja tekemistä riitti ihan tarpeeksi. Liput kannattaa ostaa vesipuistoon etukäteen netistä, jolloin säänpääsy puistoon on edullisempi. 

Päivä oli niin lämmin ja tuuleton, että meidän vesipedot viihtyivät altaissa koko päivän, vaikka vesi oli minun mielestä aika viileää. Parasta lasten mielestä oli "taikajoki", aaltoallas, lastenaltaat ja liukumäet. Suuremmat ja isot liukumäet saivat jäädä odottelemaan vielä muutamaksi vuodeksi. 

Vesipuuistossa vierähti nopeasti koko päivä. Meillä oli vesipuistossa omat eväät, hedelmät ja juomat mukana, sillä vesipuiston tarjonta oli aika yksipuolinen. Jopa pienin uskaltautui lastenaltaaseen hieman istuskelemaan ja polskuttelemaan. Hauska vesipuisto vierailla varmasti myös vanhempien lasten kanssa. 

 

Henkilön Anni Lehto (@huvikumpu) jakama julkaisu

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Viime viikolla lähdettiin paettiin paukkupakkasia etelän lämpöön. Vuokrattiin Airbnb:n kautta asunto kolmeksi viikoksi Kanariansaarilta ja lennettiin lämpöön.  Jo viime vuonna meille tutuksi tullut Maspalomas houkutteli lähtemään uudelleen samaan paikaan. Hiekkadyynit, aurinko ja kaunis meri sai palaamaan meidät tänne takaisin. Plussaa tietysti myös suhteellisen lyhyt lentomatka ja helppous liikkua kolmen lapsen kanssa. 

Päivisin reissattu ympäri saarta vuorilla sekä rannoilla.  Lenkkeilty hiekkadyyneillä, polskittu uima-altaalla ja vain oleiltu. Näin pitkällä reissulla tämä asunto on osoittautunut nappivalinnaksi. Olen nauttinut kokkailla aamupalaa ja ruokaa samalla, kun lapset ovat voineet polskia uima-altaalla. Tai pienimmän nukkuessa päiväunia on voitu olla uimassa yhdessä vanhempien lasten kanssa omalla altaalla. Asunnolta on ollut helppo mennä ja tehdä päiväreissuja hiekkadyyneille sekä rannalle. 

Viikko on mennyt ihan siivillä ja nopeaa. Onneksi on vielä muutama viikko lomaa jäljellä. Meidän reissua voit seurata myös instagramista. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Terveiset mökiltä. Kesäloman tunnelmaan on päästy toden teolla ja Lidlistä löytyi reissulle mukaan edullinen jättisaippuakuplavehje ja valmis sekoitus kuplien tekoon. Saippuakuplavehkeen ja seoksen kestäviin saippuakupliin voi tehdä toki myös itse- katso lisää täältä. Nämä kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, kuinka kivaa voi jättikuplien tekeminen olla. 

Kesäloman riemua jokaiselle. Katso ohje myös kivien maalaukseen

Kommentit (1)

Eepu

Jättikuplat ovat huippuja! Meillä samaa Lidlin ainetta odottamassa, mikäli purkki oli nallekuvioinen? Oletko pessyt vaatteet kuplien teon jälkeen? Meillä jätti viimekesänä Prisman vastaava kupla-aine valtavat tahrat vaatteisiin, jotka näkyivät vasta pesun jälkeen. Kiinnostaisi tietää onko Lidlin versio yhtä sotkevaa?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Lasten kesäloma alkoi perjantaina ja täällä on päästy loman tunnelmiin! Ihanaa, kun saadaan viettää hetki aikaa yhdessä lasten kanssa ennen vauvan syntymää lomaillen ja sitten vauvan kanssa ennen koulujen alkua. 

Noiden edellisen postauksen banaanijäätelöiden lisäksi tehtiin suolapähkinäkinuski -jäätelöä ihan vaan jo loman kunniaksi. Överihyvästä jäätelöstä saa vieläkin parempaa tekemällä itse vanhanajan jäätelötötteröt, mutta tällä kertaa tyydyttiin kaupan valmiisiin. 

Tässä jäätelössä yhdistyy herkullinen suklaa, kinuski, makea ja suolainen.  Jäätelö tehdään nopeasti kondensoidusta maidosta ja kuohukermasta ilman jäätelökonetta. Makuna jäätelössä on käytetty mm. suklaarouhetta, kinuskikastiketta ja sormisuolaa.  Katso tarkka resepti suolakinuski-suklaajäätelöön täältä

Omenapuun kukat ovat varma merkki kesästä, jota on odotettu jo pitkään. Katso myös resepti omar -jäätelöön,  minttusuklaa -jäätelöön ja mansikkajäätelöön. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012