Joskus on suunnitelmat laitettava uusiksi ja pysähdyttävä..

Pääsiäislomalle oli tuhat ja yksi suunnitelmaa valmiina, niin kuin lapsiperheissä moni tietää, niitä muuttujia on aika paljon.. Ja suunnitelmia ei välttämättä kamalasti kannattaisi etukäteen tehdä ja iloinen yllätys on, jos kaikki meneekin sitten niin kuin on suunnitellut..! Ja juuri niin meille kävi, kaikki suunnitelmat meni uusiksi, maattiin koko pääsiäisloma sisällä hoitaen kuumeisia lapsia. Lisäksi kamala väsymys, univelka ja pienet kiukkupussit..

Päästiin me onneksi kuitenkin lopulta suklaamunajahtiin sisätiloissa, hih.. Ja ihastelemaan puutarhan kukkasia omalle pihalle ja pienelle piknikille!

Oma olo on vielä kuumeinen, maasta esiin puskevat kukkaset tuovat kuitenkin toivoa kesästä! Ehkä osataan ottaa taas vähän pienemmillä odotuksilla seuraava loma ja nauttia näistä pienistä arkisista asioista! Kesäyö on taas jo hetken lähempänä..

Halauksin, Anni

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla