Iloa, hymyä, naurua ja hyvää ruokaa!

Tukholmassa lasten kanssa ihana leikkipuisto vierailla on tämä Bryggartäppan, klik. Koska Skansenille ei tällä kertaa menty, keksittiin jotain muuta mukavaa ohjelmaa. Reissun ensimmäinen osa ja vinkit on luettavissa täällä, klik. Koko puisto oli kyllä ehdottomasti kaunein ja hienoimmin tehty missä olen lasten kanssa ollut ja neiti nautti sydämensä kyllyydestä. Puistossa pääsi kokeilemaan itse työkaluja, "ratsastamaan" hevosella ja kaikki puistossa oli hienosti toteutettu. Puistossa oli myös pieni kahvila, josta sai ostaa jäätelöä, mehua ja muuta pientä purtavaa. Puisto antoi mielikuvitukselle siivet ja innosti kokeilemaan ja leikkimään- aikuisetkin :)

Aika lähellä leikkipuistoa, kukkuloiden päällä, sijaitsee mielestäni Tukholman yksi parhaista ravintoloista, Hermans. Hermans sijaitsee jo itsessään niin upeassa paikassa, että suosittelen ainakin joskus vierailemaan täällä. Ravintolan puutarha ja tunnelma on jotain ihan omanlaista ja näkymät Tukholman kattojen ylle & satamaan kauniit. Ravintola tarjoaa kasvisruoka buffetin, ison määrän eri vaihtoehtoja, lämpimiä ruokia, salaatteja, itsetehtyä leipää ja ekologista kahvia & teetä. Plussaa lasten kanssa mentäessä on myös iso puutarha pikkuisine puineen ja riippumattoineen..

Kaikenkaikkiaan reissu oli todella onnistunut. Niin aikuiset, kuin lapsetkin nauttivat matkasta. Illat venyivät pitkään höpötellen yhdessä ja aamut otettiin rennosti. Sellainen seurahan on parasta lomaa, jossa voi vaan olla ja nauraa, jos naurattaa ja olla hiljaa, jos joku ottaa päähän, ihan aitona omana itsenään. Tuo seura, mutta myös Tukholma on vienyt meidän sydämet, toivottavasti päästään pian palaamaan uudelleen! Onneksi Turusta voi helposti hypätä laivaan! :)

Kommentit (2)

kizi
3/2 | 

kiitos puistovinkistä. tuonne pitää mennä ehdottomasti. Toinen hauska ja iloisen näköinen puisto löytyy solnasta, mulle meck ( masa mainio ) teemalla rakennettu.

A-K
4/2 | 

Minun paras Tukholma vinkki turistille on ostaa Stockholmspaket, joka sisältää hotellin lisäksi ilmaisen joukkoliikenteen ja ilmaisen sisäänpääsyn moniin turistikohteisiin. Se paketti 1 yöpymisellä on jopa halvempi kuin jos ostais vaan 24 tunnin kortin. Ja jos yöpyy niin kortti on voimassa sekä koko tulopäivän ja koko lähtöpäivän. Asun itse perheeni kanssa 30 km kilometriä Tukholmasta, mutta viimeksi kuukausi sitten leikittiin turistia omilla kotinurkilla. Ehdittiin käydä Skanssenilla ja Skansen akvaariossa, Gröna Lundissa, Globen Sky View ja Tom Tits Södertäljessä. Yövyttiin Globenin viereisessä hotellissa. www.destination-stockholm.se Tervetuloa uudestaan Tukholmaan!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla