Odotetun rakenneultran jälkeen olen uskaltanut tehdä jo hieman hankintoja vauvaa varten. Pieniä suloisia vaatteita on ilmestynyt vaatekaappiin ja vanha hoitopöytä on löytänyt taas paikoilleen. Muutama mobile on myös askarreltu jo kesävauvalle. 

Saatiin Jollyroomilta testiin ihan uutukaiset Petite Cherie Argent -yhdistelmävaunut 2017. Jollyroomilta on tilattavissa kattava valikoima erilaisia lastenvaunuja. Olo oli kuin jouluna paketteja availlessa ja pakettien sisälta paljastui kauniin harmaat, tyylikkäät ja tukevan oloiset rattaat, jotka voi ottaa heti käyttöön vauvan synnyttyä ja ne käyvät meille pitkään taaperoikään asti. 

Oikeaa vauvaa näihin saadaan odotella vielä kesään asti, mutta kotona 6 vuotiaan tyttären kanssa on kärrätty nukkeja näissä testimielessä. Rattaiden pehmeässä vaunukoppassa on suloinen polkadots -kuviointi ja ne ovat muutenkin suoralinjaisen kauniit. Se mihin kiinnitän itse rattaissa huomiota jo muutaman lapsen jälkeen on rattaiden kääntyvät etupyörät, näppäryys ja liikuteltavuus ahtaissakin tiloissa. Nämä rattaat tuntuvat kääntyvän hyvin ja liikkuvan mutkattomasti eteenpäin. Katso lisää tietoja vaunukopasta

Tärkeää on myös työntöaisan säädettävyys eripituisille ihmisille helposti. Plussaa näissä rattaissa on iso tavaratila rattaiden alla ja näppärä koottavuus. Pidän myös siitä, että rattaiden istuinosan saa käännettyä menosuuntaan tai työntäjään päin. Istuinosassa on 5-pistevaljaat, joilla lapsi pysyy turvallisesti paikoillaan. Katso lisää tietoa Petite Cherie Argent -yhdistelmärattaista

Esikoisen aikana saatavilla ei ollut kauniita vaunusuojia ja suojaksi viriteltiin pyykkipoikia apuna käyttäen kangas. Tämä Petite Cherien vaunuverho täyttää asian paremmin ja toimii samalla auringon- ja tuulensuojana. Verho kiinnitetään muovirenkaiden avulla vaunukopan kuomuun ja sitä on helppo siirtää tarvittaessa sivuun. Kangas voidaan virittää suojaamaan koko vaunukoppa ja kiinnitää nyöreillä rattaiden työntöaisaan. 

En malttaisi odottaa, että saadaan näihin oma kesävauva pian nukkumaan. Ps. samanlaiset on tulossa myös arvottavaksi ensi viikolla! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla