Koti rempsallaan ja kesämenoja..

Näitä valokuvia katsoessa voisi ajatella, että ihanan kiireetöntä! Mutta kyllä todellisuus on ollut viikonlopusta lähtien jotain ihan muuta. Täällä suunnalla on ollut melkein niin kiireistä, että voisin hörppiä itseni kunniaksi mitallikahvit ;) Ensi vuoden opintosuunnitelmia, lasten menoja, yövieraita ja työjuttuja sen perusarjen ja lastenhoidon lisäksi. Toisaalta kun tarkemmin ajattelee, kaikki kiire (ainakin suunnilleen) on ihan itsestä lähtöisin, koti nyt voi olla vähän aikaa (kesän) rempsallaan ja kauniit kukatkin kuihtua maljakkoon. Kai se kuitenkin on tärkeintä, että ehditään olla yhdessä ja tehdä näitä juttuja ja valvoa nuotiolla yömyöhään ystävien kanssa. Ehtii sitä sitten talvella taas nukkua! :)

Televisiokin on pysynyt kiinni tiukasti jo KAUAN ja kaiken "kiireen" keskellä oli pakko muistaa kerätä mansikatkin talveksi talteen ja tehdä valkosuklaamansikka jäätelöä! Jäätelön reseptin löydät täältä- klik. Reseptiin lisättiin vielä yksi levy raastettua valkosuklaata, slurps :) Koti on toiminut lähinnä varikkona ja varastona, jossa käydään hakemassa uudet kamppeet mukaan ja taas mennään! Mutta kyllä nämä helteiset päivät ja kesäyöt ovat jotain niin erityistä, että niistä pitää ottaa kaikki irti! Tänään illalla luvassa kajakkimelontaa ystävän kanssa, aijon nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla