Kasvu valokuvissa, kerran vuodessa palaamme tänne.

Meillä on ollut tapana ottaa jokavuosi valokuva tässä samassa valkovuokkometsässä. Kuvista voi nähdä kasvun ja niistä jää suloinen muisto. Kuvista olen ajatellut koota valokuvakirjan sitten joskus. Myös yhden suurennoksen olen teettänyt jokavuosi kotiin. Aina valkovuokkojen aikaan palaamme metsään etsimään keijuja ja tästä hetkestä on tullut jo kovasti odotettu tapahtuma. Yksi keiju taas pääsi tanssimaan eilen innoissaan lämmöstä, auringosta ja kukista. Hienohelman nettisivuilta, klik, sain valita kuviin sopivan mekon. Tämän mekon tyllit heiluivatkin aivan täydellisesti..

Tähän Dollcaken mekkoon kuului myös vyö ja kaunis kukkaklipsi, jonka voi laittaa hiuksiin tai vyötärölle. Dollcaken bolero on myös täynnä hurmaavia yksityiskohtia, koristehelmiä ja kiviä. Tämän enempää ei olisi keiju osannut edes uneksia, kiitos Hienohelmalle tuhannesti! Hienohelma haluaa blogiyhteistyön merkeissä tarjota myös alekoodin -20% lukijoilleni 20-25.5 välisenä aikana, koodina ruusu. Aurinkoista viikkoa jokaiselle toivoen!

Halauksin, Anni

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla