Sain käydä kylässä aivan ihanassa kodissa. Inspiroiduin ja sain mukaan monta ideaa omaankin sisustukseen ja kotiin. Tässä pieniä paloja tuosta ystävän kauniista asunnosta, joka on rakkaudella remontoitu ja vanhaa kunnioittaen. Kauniissa asunnossa yhdistyy loistavasti tumma lattia muihin kodin sävyihin. Alkoi tehdä jo omaankin kotiin tuollaista lattiaa vaaleiden sijaan... :) 

Sisällä ei olisi uskonut, että oli ihan Tampereen keskustassa. Hörpittiin kahvit, herkuteltiin ja rupateltiin. Samalla napsin muutaman valokuvan, sillä asunto tuli myyntiin eilen! Ja nämä ottamani valokuvat saivat kunnian olla myynti-ilmoituksessa. Muistin toki ottaa kuvia isommistakin kokonaisuuksista, kun seinällä roikkuvasta yöpaidasta. Mutta minkäs teet, kun huomio kiinnittyi kaikkiin pieniin suloisiin yksityiskohtiin! :) 

Jos innostuit asunnosta, lisää kuvia ja tietoa voi katsoa täältä, klik. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla