Siivouspäivän kirppislöytöjä ja pieniä aarteita..

Suomenlinnassa juoksennellessamme törmäsimme kirppiskojuun ja meitähän ei mikään pidellyt sieltä pois ja armoton kirppiskuume johdatti kojulle ;) Kojusta löytyi suloiset pikkuautot lapsille kotiinviemisiksi, kiitos siivouspäiville! Muutaman purkin ja valaisimen "siivosin" vielä ystävältäni kaupunkikierroksen jälkeen! Siivouspäivä on kierrätyksen, vanhojen tavaroiden ystävien ja kaupunkikulttuurin uusi juhlapäivä. Siivouspäivä muuttaa kaupungit isoiksi kirpputoreiksi ja markkinoiksi, joille kuka tahansa voi tuoda ylimääräiset tavaransa myytäväksi tai annettavaksi. Oman kaupungin myyntipaikat voi tarkistaa siivouspaikan nettisivuilta, klik.  Ensi kerralla kiertelemme ajan kanssa ja luulempa, että meiltäkin löytyy aika paljon siivottavaa. 

Tässä pikkuautossa riitti lapsille kerrassaan ihmeteltävää! :)

Halauksin, Anni

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla