Kirjoitukset avainsanalla muoti

Tässä vielä kurkistus meidän pihalla kukkiviin perennoihin ja tällä hetkellä loistossaan oleviin kasveihin. Voisin ihailla tuota kukkaloistoa päivästä toiseen. Istuskella ison omenapuun alla kirja kädessä, nauttien tuulen pienestä huminasta. Ilman kiirettä mihinkään. Pihalla kukkii tällä hetkellä kuunliljat, ruusut, malvat, liljat ja värien loisto on kaunis. Lettuliiterin eteen olen istuttanut vähän milloin mitäkin kukkaa ja aina sieltä jotain yllättävää ilmestyy!

Malvat kuuluu ehdottomasti lempikukkiin ja niitä on istutettu joka vuosi lisää sinne tänne.

Myös ruusuja on istutettu aina lisää. Viime kesän uusin tulokas oli tämä Mamma Mia -ruusu. Joka näytti selvinneen onneksi hyvin talvesta. Vielä yksi kukkamekkokin oli hankittava. Eikai niitä ole koskaan liikaa? Vaikka voisikin pitää edes yhden viikonlopun koko kesänä.. :) 

Toivottavasti auringonpaistetta riittäisi vielä vähän aikaa, edes tämän viikonlopun- sillä tarkoituksena on kerätä marjoja talven varalle talteen. Mökillä odottaa aika urakka.. Siitä myöhemmin lisää! :) Ihanaa viikonloppua jokaiselle!

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yksi mekoista ja käsintehdyt korut..

Viihdyn yleensä kameran toisella puolella paljon paremmin ja siksi näitä asukuvia itsestäni näkyy erittäin harvoin blogissa. Näiden Tallinnasta löytyneiden mekkojen ja korujen innostamana kuitenkin halusin napata muutaman "asukuvan" bloginkin puolelle. Ihanaa, kun ilmatkin sallii taas mekkojen pitämisen ja vaatekaapista löytyy yhtäkkiä paljon uusia vaihtoehtoja..

Tämä vanha, mutta todella hyvässä kunnossa oleva hame ja kaksi muuta mekkoa löytyi Tallinnan Les Petites nimisestä kaupasta. Hameen suloinen kuosi, malli ja leikkaus vei mennessään! Kannattaa ehdottomasti piipahtamaan tuolla Telliskiven Les Petites design & vaatekaupassa, jos vintage vaatteet on lähellä sydäntä! Siellä näitä mekkoja oli vaikka kuinka..

Suloiset korvikset ja muutama muukin koru löytyi Tallinnan käsityömessuilta. Heliivikagan käsintehtyjä koruja pääsee ihailemaan lisää täällä, klik. Nuo allaolevat korut jäivät vielä messuille, mutta nappasin koruista kuvia, jos myöhemmin haluaa tilata koruja lisää.

Nyt vain niitä vappujuhlia odottelemaan. Inkivärisimaa on keitelty jääkaappiin, reseptin lupaan vielä huomenna!

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Vintage kauppoja ja ihania pikkupuoteja Tallinnassa

Keskityimme Tallinnan reissullamme kiertelemään pieniä kauppoja, design liikkeitä ja putiikkeja! Etenkin Kalamajan Telliskiven liikekeskuksessa niitä oli monta. Tänne Tallinan keskustasta kivenheiton päässä olevaan Telliskiven keskukseen kannattaa ehdottomasti tulla, jos sydäntä lähellä ovat käsintehdyt esineet, vintagevaatteet, korut ja huonekalut. Alueella sijaitsee myös suosittu Telliskiven kirpputori, joka kesäisin toimii luovan alueen keskusaukiolla ulkona.

Minä löysin peräti kolme Vintage mekkoa Telliskiven Les Petites nimisestä kaupasta ja muutama ihana mekko oli silti pakko jättää henkareihin odottamaan seuraavaa vierailua. Lupaan asukuvia myöhemmin, instagramissa nähtävissä jo yksi. Mielettömän ihania vaatteita, asusteita ja esineitä oli pullollaan koko Telliskiven keskus ja ehdottomasti vierailemisen arvoinen paikka! Plussaa myös se, että kaikki kaupat ovat lähekkäin toisiaan saman käytävän varrella. Taidetta, luomukosmetiikkaa, käsitöitä ja vaatekauppoja. Vierestä löytää myös kaksi hyvää ravintolaa Baar Bistro Kukeke sekä F-hoone.

kuvat yllä; Vintage Chic, kuvat alla; Homeart  (Telliskivi 60 A)

Telliskiven kauppakeskuskierroksen jälkeen pääsimme osallistumaan vielä ravintola Merineitsin Kabaree -esitykseen (Life is a Cabaret.) Vintage mekko ostosten jälkeen tämä tuli kuin tilauksesta, sillä esityksessä sai nähdä myös paljon upeita vaatteita ja asusteita eri vuosikymmeniltä. Samaan aikaan herkutellen upean 3 ruokalajin illallisen. Esitys oli kokonaisuudessaan upea ja hieno katsaus Kabareen historiaan!

Kokemuksia myös käsityömessuilta Tallinnasta pääset lukemaan täältä, klik.

Jazzkaar- festareilta, klik. Designistä kiinnostuneelle, klik.

Kommentit (3)

Unna K
1/3 | 

Hei,
Hyvä tämä juttusarja Tallinnan käsityömessuilta, -kaupoista ja vintagemestoista, kiitos.

Mista liikkeestä on tuo eka kuva? Mulla on useampi kuvassa näkyvä oranssi virolainen purkki (osa tekstistä viroksi, osa venäjäksi), mutta ostaisin niitä mieluusti lisää :)

Huvikumpu blogi
2/3 | 

Heippa! Kiva jos jutut ovat tulleet tarpeeseen :) Tuo purkkikuva on Telliskiven kirpputorilta! :)

Nuppuhome
3/3 | 

Kiitos katsauksesta. Tuo Homeart on mun ehdoton lemppari Tallinnassa. Se oli ennen Rotermannin keskuksessa kätevän lähellä satamaa. Eipä nytkään kaukana ole. Nyt kun Granit rantautui Helsinkiin, ovat ne vähän niinkuin kilpailijoita. Taitaa Tallinnassa olla kuitenkin vähän halvempaa, vaiko?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kauniit kevätvärit ja kynsien leimaus!

Oletteko kuulleet kynsien leimailusta? Ihan uusi juttu ainakin minulle, mutta innostus on vienyt mennessään! Naapurit sekä ystävät ovat saaneet meillä kynsiinsä erilaisia kuvioita, sillä malleja on vaikka minkälaisia. Pitsikuviota, lintuja, shakkiruutua, tekstejä jne. Aiheita löytyy laatoista moneen makuun ja väreillä & lakoilla tyylejä saa muunneltua helposti! Instagramista, klik. löytää meidän kokeilemia malleja ja myös ohjevideon siihen, miten näiden kynsien leimaus on tehty!

Kaikki herkullisen väriset lakat, laatat ja leimausvälineet olen tilannut täältä, klik.  Leimatut kynnet kannattaa viimeistellä päälyslakalla ja halutessaan pikakuivattajalla. Pienet linnut tai perhoset kynsissä ja suloiset pastellisävyt tuovat lupauksen keväästä!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram