Kirjoitukset avainsanalla muoti

Rakastan pellavaa materiaalina. Pellava tuntuu mukavalta iholla ja hengittää, eikä se nyppyynny tai sähköisty. Papun vaatteissa pidän kovasti rennoista malleista sekä suomalaisesta suunnittelusta. Papun uusi Lazy Days -mallisto on saatavilla perjantaina lapsimessuilta. Mallistoon kuuluu mm. nämä ihanan väriset pellavaiset housut & mekko. Lapsille myös ihanan väriset t-paidat ja legginssit.

*Vaatteet saatu Papustories

Jos sinulta puuttuu vielä lippu lapsimessuille- osallistu lipun arvontaan Huvikumpu -instagramissa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eilen kokoonnuttiin meille isolla porukalla katsastamaan POMPdeLUX aw17 -kauden vaattet. Kutsuilla meitä oli yli 20 hlö:ä ja lapsilla oli omat "kutsunsa" ja kaverinsa yläkerrassa. POMPdeLUX ei taaskaan pettänyt ja aw17 -mallisto oli kaunis ja monta mieluista juttua löytyi meidän kaikille kolmelle lapselle. Hienoa, että Pompilta saa nykyisin myös vauvan vaatteita ja myös se, että junior koot jatkuvat nykyisin 140 cm asti. 

Herkkuja oli tietysti leivottava kutsuille. Isolle porukalle kannattaa leipoa heti riittävästi ja tämä pellillinen porkkanajuustokakkua ja maisemakahvilan raparperipiirakkaa (tosin puolukoilla) ei petä ikinä. Myös Hellapoliisin välimerenpiirakka on tehnyt aina kauppansa. Pienin ei näistä herkuista tosin ymmärrä vielä mitään, mutta oli silti tunnelmassa täysin mukana. :)

Tilauksen tekeminen on verkkokaupassa helppoa. Kirjaudu omille sivuille osoitteessa pompdelux.com ja valitse haluamasi tuotteet. Meidän suosikkeja on Pompilta kauniiden vaatteiden lisäksi mm. kestävät lasten kuorivaatteet, joita on pidetty jo monta kautta. Ne käyvät pitkälle talveen vedenpitävyytensä ansiosta lisäämällä lämmintä kerrastoa alle. Pojalle löytyi lisäksi mm. suloinen collegehaalari ja tytölle muutama mekko sekä neuletakki. Harmi, että tuo suloinen myssy ja hanskat oli myyty jo loppuun. 

Taas ollaan hieman valmiimpia ottamaan talven kylmyys vastaan. 

  Kommentit (0)

  Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

  Tässä vielä kurkistus meidän pihalla kukkiviin perennoihin ja tällä hetkellä loistossaan oleviin kasveihin. Voisin ihailla tuota kukkaloistoa päivästä toiseen. Istuskella ison omenapuun alla kirja kädessä, nauttien tuulen pienestä huminasta. Ilman kiirettä mihinkään. Pihalla kukkii tällä hetkellä kuunliljat, ruusut, malvat, liljat ja värien loisto on kaunis. Lettuliiterin eteen olen istuttanut vähän milloin mitäkin kukkaa ja aina sieltä jotain yllättävää ilmestyy!

  Malvat kuuluu ehdottomasti lempikukkiin ja niitä on istutettu joka vuosi lisää sinne tänne.

  Myös ruusuja on istutettu aina lisää. Viime kesän uusin tulokas oli tämä Mamma Mia -ruusu. Joka näytti selvinneen onneksi hyvin talvesta. Vielä yksi kukkamekkokin oli hankittava. Eikai niitä ole koskaan liikaa? Vaikka voisikin pitää edes yhden viikonlopun koko kesänä.. :) 

  Toivottavasti auringonpaistetta riittäisi vielä vähän aikaa, edes tämän viikonlopun- sillä tarkoituksena on kerätä marjoja talven varalle talteen. Mökillä odottaa aika urakka.. Siitä myöhemmin lisää! :) Ihanaa viikonloppua jokaiselle!

  Kommentit (1)

  Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

  Yksi mekoista ja käsintehdyt korut..

  Viihdyn yleensä kameran toisella puolella paljon paremmin ja siksi näitä asukuvia itsestäni näkyy erittäin harvoin blogissa. Näiden Tallinnasta löytyneiden mekkojen ja korujen innostamana kuitenkin halusin napata muutaman "asukuvan" bloginkin puolelle. Ihanaa, kun ilmatkin sallii taas mekkojen pitämisen ja vaatekaapista löytyy yhtäkkiä paljon uusia vaihtoehtoja..

  Tämä vanha, mutta todella hyvässä kunnossa oleva hame ja kaksi muuta mekkoa löytyi Tallinnan Les Petites nimisestä kaupasta. Hameen suloinen kuosi, malli ja leikkaus vei mennessään! Kannattaa ehdottomasti piipahtamaan tuolla Telliskiven Les Petites design & vaatekaupassa, jos vintage vaatteet on lähellä sydäntä! Siellä näitä mekkoja oli vaikka kuinka..

  Suloiset korvikset ja muutama muukin koru löytyi Tallinnan käsityömessuilta. Heliivikagan käsintehtyjä koruja pääsee ihailemaan lisää täällä, klik. Nuo allaolevat korut jäivät vielä messuille, mutta nappasin koruista kuvia, jos myöhemmin haluaa tilata koruja lisää.

  Nyt vain niitä vappujuhlia odottelemaan. Inkivärisimaa on keitelty jääkaappiin, reseptin lupaan vielä huomenna!

  Kommentit (1)

  Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

  Seuraa 

  Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

  Blogiarkisto

  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012