Kirjoitukset avainsanalla Koti

Odotettu paketti saapui vihdoin kotiin. Tyttö sai vihdoin toivomansa tylliunelman Pompdeluxilta ja mekko sai aikaan onnellisen vastaanoton! Muutenkin on "talvivaate-rumba" taas ajankohtainen ja kaappejen kätköt on käännetty läpi. Hankittu uutta lämmintä tilalle ja luovuttu pieniksi jääneistä. Aina jokainen vuosi se talvi ja kylmät ilmat tuntuu yllättävän uudelleen ja uudelleen. Tänä vuonna onnistuin löytämään kirppareilta paljon lämmintä talvivaatetta ulkoiluun, joten muutaman uuden hankkiminen ei kirpaissut niin paljon! Itselleni löysin Pompilta tuon ihanan villamyssyn lastenvaatemallistosta.. :) 

Vaaleanpunaiset söpöt saapikkaat löytyi H&M:ltä, jotkut yhtä ihanat kun löytyisi vielä itsellekin.. Kaappien penkominen ja järjestely jatkuu täällä vielä tovin! Kohta ollaan valmiita ottamaan kylmät ilmat vastaan, tyllimekkojen turvin.. ;) 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tänään juhlitaan YK:n julistamaa tyttöjen oikeuksien päivää. Me ajattelimme yhdessä muutaman äidin kanssa järjestää mukavan päivän omille tyttärillemme. Monssa maassa ja monessa tilanteessa tytöt joutuvat heikompaan asemaan yhteiskunnassa. Tasa-arvoisempi tulevaisuus ja maailma on kaikkien etu ja koskettaa jokaista. Jokaiselle lapselle tulisi olla samat oikeudet riippumatta siitä, mihin maahan syntyy ja kumpaa sukupuolta edustaa. Valitettavasti noilla asioilla on tänä päivänä valtavan suuri rooli. 

Planin sivuilta (klik.) voit katsoa minkälaisia tapahtumia tyttöjen päivänä omalla paikkakunnallasi järjestetään. Täältä (klik.) voit katsoa koskettavan videon kampanjasta. 

 
Mukavaa tyttöjen oikeuksien päivää jokaiselle, pidetään toisistamme huolta!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012