Kirjoitukset avainsanalla Koti

Mainos

On asuttu tässä talossa kohta kymmenen vuotta. Kymmenen vuoden jälkeen alkaa maalipinnat jo likaantua ja olohuone kaipasi pientä muutosta. Vanhat sohvat sai lähteä ja tilalle hankittiin uusi iso kulmasohva, johon mahtuu koko perhe istumaan. Sohva on vaalea, mutta päälliset on onneksi pestävissä. Kuukauden kokemuksella sohva on ollut ihan huippu. Tarvittaessa siinä mahtuu nukkumaan myös kesävieraat. 

Sohva on matala, joten sohvapöydän tuli olla myös normaalia matalampi. Koska pitkän etsinnän jälkeen sopivaa ei löytynyt, niin tehtiin oikeankokoinen pöytä vanhasta ladon ovesta. Oven alle laitettiin pienet pyörät alle. Tykkään kovasti pöydän patinoituneesta pinnasta ja ainakin toistaiseksi pöytä saa pysyä ennallaan. Sohvapöydästä tuli aika suuri, mutta ainakin sen ympärille mahtuu koko perhe istumaan. 

Seinät maalattiin Tikkurilan Höyhen -sävyllä, joka sopi hyvin yhteen Tapettitehtaan juhannusruusun, sekä muiden vanhojen tapettien kanssa. Uudet valaisimet löytyi Ikeasta. 

Lasten mielestä uudessa olohuoneessa on ollut parasta kiipeilyköysi ja joogakangas. Halutessa koukkuihin saa roikkumaan myös voimistelurenkaan ja tangon. Joogakangas kestää hyvin myös aikuisen painon ja siellä on mukava köllötellä lapsi kainalossa ja ihan yksinkin. Näissä keikutaan ja kiipeillään joka päivä lasten toimesta. 

(joogakangas ja kiipeilyköysi saatu bloginäkyvyyttä vastaan.)

Ollaan oltu tyytyväisiä lopputulokseen. Vielä pitäisi löytää sopivat matot ja laittaa muutama lista paikoilleen. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Odotettu paketti saapui vihdoin kotiin. Tyttö sai vihdoin toivomansa tylliunelman Pompdeluxilta ja mekko sai aikaan onnellisen vastaanoton! Muutenkin on "talvivaate-rumba" taas ajankohtainen ja kaappejen kätköt on käännetty läpi. Hankittu uutta lämmintä tilalle ja luovuttu pieniksi jääneistä. Aina jokainen vuosi se talvi ja kylmät ilmat tuntuu yllättävän uudelleen ja uudelleen. Tänä vuonna onnistuin löytämään kirppareilta paljon lämmintä talvivaatetta ulkoiluun, joten muutaman uuden hankkiminen ei kirpaissut niin paljon! Itselleni löysin Pompilta tuon ihanan villamyssyn lastenvaatemallistosta.. :) 

Vaaleanpunaiset söpöt saapikkaat löytyi H&M:ltä, jotkut yhtä ihanat kun löytyisi vielä itsellekin.. Kaappien penkominen ja järjestely jatkuu täällä vielä tovin! Kohta ollaan valmiita ottamaan kylmät ilmat vastaan, tyllimekkojen turvin.. ;) 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Tänään juhlitaan YK:n julistamaa tyttöjen oikeuksien päivää. Me ajattelimme yhdessä muutaman äidin kanssa järjestää mukavan päivän omille tyttärillemme. Monssa maassa ja monessa tilanteessa tytöt joutuvat heikompaan asemaan yhteiskunnassa. Tasa-arvoisempi tulevaisuus ja maailma on kaikkien etu ja koskettaa jokaista. Jokaiselle lapselle tulisi olla samat oikeudet riippumatta siitä, mihin maahan syntyy ja kumpaa sukupuolta edustaa. Valitettavasti noilla asioilla on tänä päivänä valtavan suuri rooli. 

Planin sivuilta (klik.) voit katsoa minkälaisia tapahtumia tyttöjen päivänä omalla paikkakunnallasi järjestetään. Täältä (klik.) voit katsoa koskettavan videon kampanjasta. 

 
Mukavaa tyttöjen oikeuksien päivää jokaiselle, pidetään toisistamme huolta!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram