Kirjoitukset avainsanalla Remontti

Meidän makuuhuoneen lattia oli ollut keskeneräinen jo muutaman vuoden. Kaippa tuo pieni "kiire" ja vauvan tulo sai innostumaan uudelleen remontista. Nukuttiin muutama viikko lasten makuuhuoneessa, mutta onneksi päästiin takaisin omaan makuuhuoneeseen ennen vauvan synytymää. Ihan kohta meitä nukkuukin täällä yksi lisää.

Pinnasänky toimii mielestäni parhaiten sivuvaununa oman sängyn vieressä. Yöllä ei tarvitse nousta nostelemaan vauvaa, vaan voi vain tarvittaessa vetää alustan kanssa pikkuisen viereensä nukkumaan ja syömään. Oma huone vauvalle on sisustusta vaille valmis. Luulen, että sinne siirtyminen tulee ajankohtaiseksi vasta muutaman vuoden päästä ja siihen asti se saa toimia leikkinurkkauksena.  

Pikkuhiljaa koti on muokkautunut taas vauvan tarpeisiin sopivaksi ja näitä pieniä muutoksia on ollut ihana laittaa kotiin. Katso lisää hoitopöydän muodonmuutoksesta ja lastenhuoneesta

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (1)

Sara
2/1 | 

Moikka, teillä on kivannäköiset verhot. Mistähän ne on hankittu? Muutenkin aivan ihanasti sisustettu huone!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Alkuperäisen rintamamiestalon huumassa..

Projekti alkoi sunnuntaina, kun tuntui, että aikaa riittää pieneen maalausurakkaan.. Homma se siitä sitten laajeni ja nyt koko rappu on kokemassa melkoisen muutoksen. Voitte varmaan arvata, mitä täällä on tehty kaikki ajat lasten mennessä yöunille ja ilta on venynyt aika pitkälle yöhön! Uuden paneelin alta löytyi vanha alkuperäinen helmipaneeli ja tahdoimme sen kaivaa ehdottomasti esiin. Kuitenkin sen esiin kaivaminen tarkoittaa sitä, että myös rappuset on käsiteltävä uusiksi ja maalattava! Onneksi helmipaneeli oli todella hyvässä kunnossa, mutta hommaa piisaa silti!

Takaseinän perältä otettiin käyttöön tyhjä tila, joka on aikaisemmin mennyt keittiöön. Sinne olisi tarkoitus nikkaroida pieni vaatesäilytystila ja kenkähylly. Sillä sivuovesta pääsee näille rappusille sisään, eikä mitään takkitilaa ole rapuissa ollut. Kaikki neliöt on käytettävä tarkasti hyödyksi! Onneksi oven saa suljettua ja remonttipölyt pysyy alakerrassa, eikä niin paljon häiritse normaalia elämää! Kuitenkin kaiken muun ohella remppaaminen vaatii aina omat veronsa, mutta vanhoista puupinnoista huumaantuneina hommaa varmasti riittää taas pitkään.. Ja aikamoinen lautakasa odottaa portin edessä viikonloppua!

Rempan yhteydessä löytyi aarteita! Vanha kirje, aamulehtiä ja vanhaa tapettia..

Tiedän, olemme pikkuisen hulluja, se ajatus on käynyt monta kertaa mielessä purkaessa uutta ja kaivaessa vanhaa esiin...

Halauksin, Anni

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram