Kirjoitukset avainsanalla Remontti

Olen aina haaveillut pellavalakanoista ja vihdoin löysin meille täydelliset. Pellavalakanat ovat arvokkaat, mutta perustelin ostosta laadukkuudella ja kestävyydellä. Pehmoiset pellavalakanat paranevat vain ajan kanssa ja niissä on hyvä nukkua. Ja hyvään uneen kannattaa satsata silloin, kun siihen on mahdollisuus. Meidän "täydellisiin" yöuniin vaikuttaa vielä paljon tämä pieni viikari, joka tykkää vieläkin kömpiä öisin meidän väliin nukkumaan. Yöt ovat olleet viimeisen vuoden aika risaisia, joten pehmoiset pellavalakanat tuntuivat ansaituilta.

On asuttu tässä vanhassa rintamamiestalossa kohta kymmenen vuotta. Se kymmenen vuotta on mennyt hujauksessa ja vähän liiankin nopeaa. Viimeisin remontti oli meidän makuuhuone yläkerrassa. Revittiin vanha puulattia esiin ja laitettiin pinnat sekä uudet tapetit. Samalla remontoitiin pienen makuuhuone siinä vieressä. Makuuhuoneesta tuli meille sopiva ja lattian sävystä juuri sellainen, kun haluttiin.

Kauniit korit löysin pellavalakanoiden lisäksi myös Jyskin valikoimasta edullisesti ja ne sopivat täydellisesti makuuhuoneeseen. Makuuhuone alkaa olla valmis ja on aika siirtyä taas alakerran pariin. Seuraavaksi olisi ajatusta laittaa kuisti ja vanhempien lasten makuuhuone uudelleen. Vanhassa talossa ei remontit lopu ja myös piha odottaa puutarhuria hommiin. :D

Lisää kuvia asunnosta voit katsella täältä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meidän makuuhuoneen lattia oli ollut keskeneräinen jo muutaman vuoden. Kaippa tuo pieni "kiire" ja vauvan tulo sai innostumaan uudelleen remontista. Nukuttiin muutama viikko lasten makuuhuoneessa, mutta onneksi päästiin takaisin omaan makuuhuoneeseen ennen vauvan synytymää. Ihan kohta meitä nukkuukin täällä yksi lisää.

Pinnasänky toimii mielestäni parhaiten sivuvaununa oman sängyn vieressä. Yöllä ei tarvitse nousta nostelemaan vauvaa, vaan voi vain tarvittaessa vetää alustan kanssa pikkuisen viereensä nukkumaan ja syömään. Oma huone vauvalle on sisustusta vaille valmis. Luulen, että sinne siirtyminen tulee ajankohtaiseksi vasta muutaman vuoden päästä ja siihen asti se saa toimia leikkinurkkauksena.  

Pikkuhiljaa koti on muokkautunut taas vauvan tarpeisiin sopivaksi ja näitä pieniä muutoksia on ollut ihana laittaa kotiin. Katso lisää hoitopöydän muodonmuutoksesta ja lastenhuoneesta

Kommentit (1)

Sara
1/1 | 

Moikka, teillä on kivannäköiset verhot. Mistähän ne on hankittu? Muutenkin aivan ihanasti sisustettu huone!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Alkuperäisen rintamamiestalon huumassa..

Projekti alkoi sunnuntaina, kun tuntui, että aikaa riittää pieneen maalausurakkaan.. Homma se siitä sitten laajeni ja nyt koko rappu on kokemassa melkoisen muutoksen. Voitte varmaan arvata, mitä täällä on tehty kaikki ajat lasten mennessä yöunille ja ilta on venynyt aika pitkälle yöhön! Uuden paneelin alta löytyi vanha alkuperäinen helmipaneeli ja tahdoimme sen kaivaa ehdottomasti esiin. Kuitenkin sen esiin kaivaminen tarkoittaa sitä, että myös rappuset on käsiteltävä uusiksi ja maalattava! Onneksi helmipaneeli oli todella hyvässä kunnossa, mutta hommaa piisaa silti!

Takaseinän perältä otettiin käyttöön tyhjä tila, joka on aikaisemmin mennyt keittiöön. Sinne olisi tarkoitus nikkaroida pieni vaatesäilytystila ja kenkähylly. Sillä sivuovesta pääsee näille rappusille sisään, eikä mitään takkitilaa ole rapuissa ollut. Kaikki neliöt on käytettävä tarkasti hyödyksi! Onneksi oven saa suljettua ja remonttipölyt pysyy alakerrassa, eikä niin paljon häiritse normaalia elämää! Kuitenkin kaiken muun ohella remppaaminen vaatii aina omat veronsa, mutta vanhoista puupinnoista huumaantuneina hommaa varmasti riittää taas pitkään.. Ja aikamoinen lautakasa odottaa portin edessä viikonloppua!

Rempan yhteydessä löytyi aarteita! Vanha kirje, aamulehtiä ja vanhaa tapettia..

Tiedän, olemme pikkuisen hulluja, se ajatus on käynyt monta kertaa mielessä purkaessa uutta ja kaivaessa vanhaa esiin...

Halauksin, Anni

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram