Kirjoitukset avainsanalla Putiikit

Porvoon reissulla piipahdettiin matkalla Tiirinkosken Tehtaan sisustuspuotiin Hämeenlinnan kupeessa. Ja kyllä kannatti! Upea lifestylepuoti tarjoaa kodinsisustukseen vaikka mitä ja täällä meinasi mopo karata käsistä totaalisesti. Kauniisti remontoitu vanha navetta on nykyisin sisustajan taivas. Täynnä kauniita esineitä, tekstiilejä, vaatteita ja herkkuja. Mikä parasta, shoppailun lomassa voi pysähtyä puodin yhteydessä olevaan kahvilaan nauttimaan täytettyjä vohveleita, joko suolaisia tai makeita. Pihalla voi ihailla lampaita ja ylämaankarjaa, joten lasten kanssa tänne on tehtävä ehdottomasti vielä retki! Kauniit 1800- luvulla rakennetut rakennukset olivat kuin satumaisemasta! 

Kuvia tuli napsittua kaikesta inspiroituneena tsiljoona ja niistä pieni osa alla. Joten, jos on joululahjat hankkimatta tai koristeet vielä tekemättä, voin lämpimästi suositella pientä retkeä Tiirinkosken tehtaalle! :) Kuvista saa pientä viitettä siitä, mitä Tiirinkoski tarjoaa, mutta jouluinen tunnelma on käytävä kokemassa itse. 

Jos tehdas on liian kaukana, voi tehtaan nettikaupasta tehdä myös tilauksia- Klik. Voin vain kuvitella, kuinka upealta Tiirinkosken maisema näyttää lumihunnun peittelemänä. Tahtoisin vielä nähdä! 

Kommentit (4)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram