Kirjoitukset avainsanalla Koruaskartelu

Kun koulu alkoi, avaimenperille on taas käyttöä. Korujakaan ei ole koskaan liikaa tytön mielestä- ainakaan yksisarvisia! Sadepäivien askarteluna lasten kanssa on mukavaa puuhaa tehdä kutistemuovista koruja ja avaimenperiä. Niiden tekeminen on helppoa ja mallina voi käyttää esim. värityskirjan kuvia tai sanomalehden kuvia. Sain sinellistä kokeiluun näitä värikkäitä kutistemuoveja- katso lisää värivalikoimaa täältä.

(Tuotteet saatu Sinellistä bloginäkyvyyttä vastaan.) 

Tee näin; 

Piirrä kuva kutistemuoviin. Voit käyttää kutistemuovista riippuen esim. Permanent tusseja, puuvärejä, liituja, sekä leimasinvärejä leimasimella painamiseen. (tarkista aina ostaessasi kutistemuovia, minkälaiset kynät sopivat muoviin). Leikkaa kuva irti. Muista tehdä reikä vaikkapa reijittimellä ennen uuniin laittamista. Aseta työt leivinpaperin päälle ja anna paistua uunissa 160 asteessa n.2 min. Älä säikähdä, työ käpristyy ensin ja suoristuu kunnes on valmis. Pujota valmiit korut korunauhoihin. 

Katso ohje pullonkorkkikoruihin ja painettuihin kutistemuovikoruihin. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Äiti ja kevään muutkin juhlittavat sankarit ilahtuvat somasta medaljongista, jossa rakas valokuva pysyy aina mukana.

Tee medaljongi näin:

Valitse mieleisesi valokuva. Jos haluat mustavalkoisia riipuksia, muokkaa kuva kuvankäsittelyohjelmalla mustavalkoiseksi ja teetä se paperikuvaksi.

Paina läpinäkyvä kuplatarra sopivaan kohtaan valokuvan päälle. Leikkaa kuva tarran ympäriltä pyöreäksi. Levitä sitten liimaa korupohjaan ja kiinnitä siihen tarralla päällystetty valokuva. Kiepauta korurengas kiinni medaljongiin ja pujota riipus ketjuun. Pullonkorkkia muistuttavista korupohjista voi tehdä myös vaikkapa jääkaappimagneetin tai avaimenperän. 

Korupohja ja tarvikkeet; nappikauppa punahilkka

Katso ohje myös valouvasta tehtyihin tyynyliinoihin täältä

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Mielessä oli pitkään tehdä puuhelmistä vauvalle mobile rattaisiin. Tehtiin myös muutama mobile lahjaksi ja näistä tuli kyllä aika söpöjä. 

 

(Tarvikkeet saatu sinellistä bloginäkyvyyttä vastaan.)

Tarvitset: 

  • 1 iso puuhelmi päähän
  • 3 pienempää puuhelmeä vartaloon
  • 4 pientä puuhelmeä käsiin ja jalkoihin
  • vahanarua tai kestävää karhunlankaa
  • Ohutta rautalankaa
  • akryylimaaleja maalaamiseen ja tussin silmien piirtämiseen (kultamaali Inka-Gold, antiikkikulta) 
  • Pieni pala sifonkia tai tylliä hameeseen
  • Klipsi mobileen 
  • huopaa ja liimaa halutessasi pupun korviin

Tee näin: 

Maalaa puuhelmet haluamillasi värisillä akryylimaaleilla ja piirrä silmät. Leikkaa pala tyllikangasta ja n. 15 cm pätkä rautalankaa. Pujottele rautalanka tyllihameen yläosasta niin, että kangas rypyttyy. Vedä rautalanka puuhelmivartalon läpi niin että saat tehtyä rautalangan lopuista kädet. Asettele helmet ja tyllihame oikeille kohdille ja pujota helmien läpi lanka. Kiinnitä lanka klipsiin kiinni solmulla (katso alin kuva). Vedä loppukanka takaisin helmien läpi alas niin, että saat kahteen langanpäähän pujotettua pienet jalkahelmet.

Katso ohje kutistemuovista tehtyihin koruihin täältä. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram