Kirjoitukset avainsanalla Kaupallinen yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö- Partioaitta

Erilainen retkeily, liikkuminen luonnossa sekä matkustelu ovat olleet aina tärkeä osa meidän perheen elämää. Meillä on ollut vuosien varrella mitä erilaisempia reppuja käytössä. Hyvä ja oikein valittu reppu on todella tärkeässä osassa ihan jokapäiväistä elämää. Reppua tulee käytettyä arjessa ja viikonloppuretkeilyssä todella paljon.

Reppuvalinnat ovat taas pinnalla koulujen alkaessa ja nämä testissä olleet reput soveltuvat mielestäni hyvin myös koulurepuiksi. Meillä pienet koululaiset retkeilevät koulupäivän aikana melko usein ja erityisesti siksi repun on syytä olla oikeasti hyvä! Pientenkin lasten koulureput voivat olla jo aika painavia, joten repun sopivuuteen ja laatuun kannattaa kiinnittää huomiota.

Oikeanlaisen repun valintaan vaikuttaa monikin tekijä. Itse pidän repun monikäyttöisyydestä – siitä, että samaa reppua voi käyttää eri tilanteissa. Reppua valittaessa on syytää kiinnittää huomiota, että se on juuri omaan selkää sopiva. Uutta reppua valittaessa kannattaa reppu testata painojen kanssa ja varmistua, että reppu sopii omaan selkään. Partioaitan myymälöistä löytyy painot, jonka kanssa reppua pääsee kokeilemaan realistisesti. Reput ovat erilaisia ja kokeilemalla selviää itselle paras vaihtoehto. Repun ulkonäkö on tietysti myös tärkeää, mutta itse tekisin kuitenkin valinnan käytettävyys ja sopivuus edellä. Partioaitan monipulisen reppuvalikoiman löydät täältä.

Itselleni valitsin Haglöfsin ShoSho -repun. Haglöfsin ShoSho -reppu on todella käytännöllinen reppu jokapäiväiseen käyttöön sekä retkille. Reppu on myös mielestäni tosi tyylikäs. Reppu soveltuu mainiosti esimerkiksi retkeilykäyttöön päivärepuksi. Repun tilavuus on n.26l ja sivun kiinnityspisteet, sekä säädettävä rintaremmi lisäävät käytettävyyttä. Rintaremmi säätyy muuten myös pystysuunnassa. Repun sisällä on tasku kannettavalle, joten mielestäni tämä olisi hyvä reppu klassisen viimeistellyn ulkonäkönsä vuoksi myös työkäyttöön sekä koulurepuksi. Pienen vesisateen yllättäessä tavarat pysyvät repussa kuivina vettähylkivän materiaalin ansiosta. Reppu kestää hyvin kulutusta vuodesta toiseen, edellinen Haglöfs -reppuni on kestänyt käytössä yli 10 vuotta.

Tyttärelleni valitsin Fjällrävenin High Coast Kids -repun. Reppu on ergonominen lapsen selälle ja sen tukeva kangas kestää isompaakin kulutusta. Repun pirteä väritys oli tytön mieleen. Hengittävä selkäosa takaa mukavan käytön ja lantio ja- rintaremmit mahdollistavat repun käytön myös retkeilykäytössä. Repussa on useita käytännöllisiä taskuja, joihin mahtuu kaikki lapsen tarpeelliset tavarat. Repun tilavuus on 15 -litraa, joten se soveltuu mainiosti ensimmäisille luokille. Reppuun mahtuu hyvin mm. 13 -tuumainen tablettitietokone, juomapullo, koulukirjat ja penaali.

Hyvä reppu on mukava omalle selälle ja laadukas reppu kestää käytössä useita vuosia. Sitä jaksaa kantaa helposti pidempiä matkoja. Laadukkaassa repussa on kestävät saumat ja materiaali on sellainen, että se kestää kovaakin käyttöä. Minkälainen on sinun suosikkireppusi? Katso erilaiset reppuvaihtoehdot, äänestä suosikkiasi ja voita itsellesi unelmien reppu.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kaupallinen yhteistyö- jollyroom

on remontoitu meidän yläkertaan pienelle pojalle oma huone vanhan talon lappeeseen. Sitä on remontoitu jo pitkään muiden töiden lomassa, mutta nyt alkaa näyttää jo valmiilta. Huone on tosi pieni, mutta sinne mahtuu juuri sopivasti kirjoituspöytä, leluarkku, naulakko, sänky ja pieni kaappi. Mitäpä sitä muuta tarvitsee? Enka usko, että vielä muutamaan vuoteen tuo kirjoituspöytäkään on käytössä. Mutta ihanaa, että huone on jo valmis suuren urakan jälkeen.

Yhteinen jaettava leikkitila on lapsilla keskellä yläkertaa. Tämä on ollut toimiva ratkaisu meillä. Jokaisella lapsella on oma nukkumatila lappeessa ja samalla keskelle jää kuitenkin avara leikkitila.  Lapset vietettävät yhdessä suurimman osan ajasta, mutta oman huoneen turvaan pääsee silti lepäilemään halutessaan. 

Pienen kirjoituspöydän tuoleineen löysin jollyroomilta. Sekä suloisen arkun ja vaatenaulakon. Kirjoituspöydän päälle ja arkun päälle nikkaroitiin itse pienet hyllyköt vanerilevystä. Itsetehdyt taulut ja Laura Schneiderin valokuvaamat kuvat pääsivät huoneeseen muistuttamaan vauva-ajoista. Ihana karhun mallinen Alice & Fox Origami -valaisin tuo kodikasta tunnelmaa ja toimii samalla pöytävalona. Valaisimia on saatavilla erilaisina eläinhahmoina ja kuminen pinta tekee valaisimesta turvallisen lastenhuoneeseen. 

Suloinen MYroo- säkkituoli on niin pehmoisa ja iso, että siihen tekee mieli itsekin heittäytyä iltasatua lukemaan. Säkkituolin pinta on pehmoisaa tekokarvaa, ja toinen puoli kullanhohtoista keinonahkaa. Se on myös niin iso, että siihen mahtuu melkein koko perhe pötköttelemään yhtä aikaa. Ompahan meidän pienin ottanut siinä myös muutamat päiväunet, toki valvonnan alla. Lue lisää MYroo- säkkituolista. 

Katso ohjeet itsetehtyihin valokuvatauluihin täältä. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kaupallinen yhteistyö Fiskars

Tänä talvena lunta on satanut riittämiin. Vaikka lumitöitäkin piisaa, olen kiitollinen, että kerrankin lapset on päässeet peuhaamaan kunnolla lumessa. Meidän pihalle on muodostunut lumesta linna ja iso liukumäki. Mikä parasta, kaikki on rakennettu yhdessä lasten kanssa.

Saatiin juuri sopivasti Fiskarsilta lumitöihin sopivat tyylikkäät ja näppärät välineet.  Lapsetkin nauttivat, kun saavat olla itse puuhaamassa ja tekemässä lumitöitä vanhempien kanssa. Kevyt SnowXpert-sarjan lapio sopi hyvin lastenkin käteen ja sen avulla pystyi hyvin muotoilemaan lumiliukumäkeen rappuset ja tekemään lumilinnaan kulmia. Iso lumilinna tehtiin kasaamalla lunta trampoliinin ympärille ja jättämällä oviaukko keskelle. Tämä lapio mahdollistaa myös isojenkin lumikuormien poistamisen pihoilta ja käytväiltä.  Meidän kivirappusten puhdistamiseen tämä lapio oli todella hyvä. Katso video lumilapiosta.


Meidän piha on aika iso ja sieltä löytyy erilaisia pintoja, kuten terassi, jonka puhdistukseen rullaava lumentyönnin on suuri apu. Rullaava lumentyönnin sopii hyvin pienemmillekin pihoille. Pitkän alumiinivarren sekä rullaavan pesäosan avulla sillä oli helppo työntää lumimassa terassin päältä. Myös pienten käytävien teko oli tämän työntimen avulla helppoa. Rullaava lumentyönnin oli miehen suosikki näistä kaikista kolmesta lumityökalusta. Katso video lumentyöntimestä.


Oma suosikkini oli valkoinen Fiskars SnowXpert-lumentyönnin, jonka avulla oli helppo siirtää suuriakin lumimassoja. En ole isojen lumikolien ystävä, joten tämä oli todella näppärä ja ihanan kevyt. Pihalla on kuitenkin aika paljon pinta-alaa, mutta tämän lumentyöntimen avulla lumen sai helposti siirreltyä paikasta toiseen. Lumentyöntimellä sai helposti kasattua lunta isoon liukumäkeen selkää rasittamatta. Liukumäki kasvaa sitä mukaan, mitä enemmän lunta sataa. Lasten toiveena olisi tietysti mahdollisimman iso mäki, joten tälle lumentyöntimelle tulee varmasti vielä käyttöä. Lue lisää lumentyöntimestä täältä.

Lumitöidenkin tekeminen voi olla hauskaa koko perhee​n voimin, kun on oikeanlaiset välineet.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kaupallinen yhteistyö- Lejos 

Kesällä retkeillään ja mökkeillään paljon. Lasten myötä eväät ovat yksi tärkein osa retkeilyä. Eväiden pitää olla helppoja ottaa mukaan, herkullisia ja mielellään myös terveellisiä. Kolmen lapsen kanssa ei ole aikaa hifistellä mahdottomasti eväiden suhteen ja pingottaa ei ehdi. Reissuun on päästävä mahdollisimman helposti ja kivuttomasti tai muuten jää koko retki tekemättä. 


Tähän elämäntilanteeseen yhden vastasyntyneen ja kahden taaperon kanssa sopii hyvin Ruotsista maailmalle levinnyt lagom - elämäntapa ja ajattelumalli, jossa kaikkea on kohtuudella. Lagom tarkoittaa, että kaikkea on juuri sopivasti – ei mitään liikaa tai liian vähän. Lagom-ajattelutavan kautta etsitään tasapainoa ja tehdään asioita kohtuudella - ei stressiä, pingottamista tai ylisuorittamista. Juurikin tervetullut ajatusmalli meidän perheeseen! 

Tämän ajattelutavan ympärille on Lejos lanseerannut kanafileet, jotka ovat lisäaineettomia, runsasproteiinisia, vähärasvaisia, maukkaita, helppoja ja nopeita käyttää. Säilyke on aina helppo kuljettaa mukana piknikillä, mökillä tai veneessä. Kanafile on monipuolinen ja se soveltuu salaatteihin, pastaan, voileivän päälle, burgerin väliin, osaksi lounasta tai miltei mihin vaan.


Tärkeintä eväiden valmistelussa on, että voidaan ilman pingottamista koko perhe osallistua niiden tekemiseen. Seitsemän ja kuusivuotiaalta onnistuu hyvin alusta loppuun näiden piknikrullien ja salaatin valmistaminen yhdessä vanhempien kanssa. Muistan vielä hyvin, kuinka lapsena parhaalta maistui retkellä itse valmistetut eväät. Ja mikä siinä onkaan, että ulkona ruoka maistuu aina niin täydelliseltä? Ihan ilman stressiä ja pingottmaista- lagomisti ja helposti! Voi kumpa aina olisi kesä. 

Kanafile rullarieskat

  • 1 paketti rullarieskoja (7kpl)
  • 6 x kanafile tomaattikastikkeessa, 90g tölkki
  • 400 g Tuorejuustoa esim. chili
  • Salaatinlehtiä
  • Basilikaa tai perisljaa maun mukaan
  • Voitele rieska tuorejuustolla ja pilko väliin kanafile ja salaatit. Rullaa rieska ja leikkaa n. 4 cm paloja. 

Psst. Lejoksella on käynnissä kisa, jossa on pääpalkintona kahden hengen viikonloppu Lagomisti Helsingissä hotelli Radisson Blue Seasidessa + illallinen (viikonloppu 2 hh/2 vrk arvo noin 230€ menun arvo noin 90€). Seuraa Lagomia instassa ja tägää kaverisi, kenen kanssa haluaisit viettää viikonlopun Lagomisti Helsingissä. 

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Hei!

Kiitos ohjeesta! Tätä täytyy kokeilla. Harmillista, että kanan rintafileessä on niin runsaasti suolaa...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012