Kirjoitukset avainsanalla Huovutus

Meidän ensimmäiset neulahuovutustyöt syntyi vähän vahingossa. Ensin huovutettiin kasvot ja korvat, sitten lopuksi pupun muu vartalo. Viisivuotias tahtoi tehdä oman pupunsa ja siitä tulikin aika suloinen. Intiaaniprinsessa kuulemma. 

Nämä puput huovutettiin ihan vapaalla otteella. Vartalon sisälle lisäsin tueksi piippurassi vartalon, jotta pupun kädet ja jalat taipuvat. Tyttö sai tehdä pupunsa ihan oman mieltymyksensä mukaan ja lisäilikin lopuksi pupuun kaikkea kaapista löytyvää. :) Näiden huovuttamiseen meni tovi, mutta tekeminen oli hauskaa ja parasta oli keskustelut tekemisen aikana.

Jos puput tuntuvat liian työläiltä ensimmäiseksi huovutustyöksi, Ohjeen neulahuovutettuihin heijastimiin löydät täältä, klik

Perillä omassa puputalossa vihdoin.. Herkkujen äärellä! Muffinssit ja muut herkut on tehty silkkimassasta. Ohjeen niihin löydät täältä, klik. Ja ohjeet Fimo -massasta tehtyihin herkkuihin täältä, klik.

Puputalossa on selvästi jo pääsiäisen odotus alkanut! :) 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram