Kirjoitukset avainsanalla Valokuvaus

Juhlittiin ystäväni häitä kesällä. Häihin ei ihan joka kesä pääse ja nämä juhlat olivat kyllä kaikista odotetuimmat. Oli ihanaa, että lapset pääsivät kunnolla myös juhlimaan mukaan. Uskon, että heille jäi päivästä myös upea muisto.

Juhlat olivat kauniit & onnistuneet ja niitä oli valmisteltu pitkään. Häät oli valmisteltu itse alusta loppuun ja suuri panostus näkyi kyllä juhlapaikalla. Etiketittejä, kukkakimppuja ja koristeita myöden.

Valokuvasin häistä muutaman valokuvan ja esikoinen sai olla elämänsä ensimmäisen kerran kukkasityttönä. Häiden valokuvaaminen on ihan oma juttunsa, sillä hääpäivä on yksi tärkeimmistä. Valokuviin yritän saada kahlittua tunnelman siitä tärkeästä hetkestä. Se hetki kestää yleensä vain pienen tovin ja on oltava oikeassa paikassa oikeaan aikaan. 

Juhlat olivat ikimuistoiset ja niitä varmasti muistellaan pitkään. Oman mekkoni löysin Bubbelroomilta ja tytön mekon Nextiltä. Onneksi sain otettua monta kuvaa tärkeästä päivästä. Näistä valokuvista jäi varmasti kaunis muisto, joihin voi kuvien välityksellä palata aina uudelleen. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aloitin blogin kirjoittamisen aikoinaan osittain siksi, että rakastan valokuvaamista. Kamera on kulkenut mukanani aina ja nautin siitä, että saan hetken valokuvaamiseen. Saatan uppoutua kuvaamiseen niin paljon, että koko muu maailma ympärillä unohtuu. Omia lapsia koitan valokuvata huomaamatta, jotta kuviin tulisi mahdollisimman aito tunnelma. Viikonloppuna otettiin muutama syksyinen kuva lapsista läheisessä metsässä. Kokeilin taltioida näihin kuviin valon ja varjon leikin. Syksyisen tunnelman ja huurteisen metsän. Kun kirpeä ilma puree hieman jo poskipäitä, mutta auringonvalo silti vielä vähän lämmittää.

Näistä kuvista jäi kaunis muisto. Syksyinen tunnelma ja metsän rauha tallentui kuviin. Lisää valokuvia meiltä kotoa voi katsella Huvikumpu -instagramista ja valokuvia perheistä sekä lapsista täältä.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012