Kirjoitukset avainsanalla tapahtumat

Rakastan pellavaa materiaalina. Pellava tuntuu mukavalta iholla ja hengittää, eikä se nyppyynny tai sähköisty. Papun vaatteissa pidän kovasti rennoista malleista sekä suomalaisesta suunnittelusta. Papun uusi Lazy Days -mallisto on saatavilla perjantaina lapsimessuilta. Mallistoon kuuluu mm. nämä ihanan väriset pellavaiset housut & mekko. Lapsille myös ihanan väriset t-paidat ja legginssit.

*Vaatteet saatu Papustories

Jos sinulta puuttuu vielä lippu lapsimessuille- osallistu lipun arvontaan Huvikumpu -instagramissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaupallinen yhteistyö- Särkänniemi Oy.

Päästiin viikonloppuna vierailemaan Koiramäen joulu -tapahtumassa. Tämä tapahtuma on lasten mielessä kovin odotettu joka vuosi. Koiramäen joulu on tullut meille tutuksi jo monena vuonna ja muodostutnut mukavaksi perinteeksi koko perheelle. Lapset olivat taas askarrelleet joulupukille kortit etukäteen ja odottivat, että pääsevät antamaan ne tapahtumassa. Koiramäki on laitettu upeasti jouluiseen asuun ja kaikki pienet talot ja nurkkaukset koristeltu kauniisti. Koiramäen Tilda ja hahmot leikittävät lapsia puistossa ja ovat iloisesti vastassa jo portilla!

Tänä vuonna perheen pieninkin oli jo tapahtumassa innoissaan mukana. Parasta lasten mielestä oli tänä vuonna Koiramäen lavalla jumppahetki, joulupukin tapaaminen, eläinten rapsuttelu ja erilaisissa puuhapajoissa askartelu. Kynttilöiden valaminen herätti paljon kysymyksiä ja ihmetystä. Villaenkieli ja oma kortti askarreltiin myös puuhapajassa.

Jos kylmä yllättää pääsee Koiramäessä lämmittelemään nuotion äärelle ja paistamaan vaahtokarkkeja. Piparkakkupajassa pääsee herkuttelemaan ja koristelemaan oman piparkakun strösseleillä sekä kuorrutteilla. Pieni herkuttelutauko onnistuu myös Guggelböö -kahvilassa, joka tarjoilee riisipuuroa, jouluisia herkkuja ja kuumia juotavia. Lasten suosikki oli vaahtokarkkikaakao ja riisipuuro.

Keskelle Koiramäkeä on rakennettu pieni valaistu satupolku, joka pääsee oikeuksiinsa illan pimentyessä. Tänä vuonna perheen pieninkin huomasi Koiramäen eläimet ensimmäistä kertaa ja pääsi rapsuttelemaan niitä sisarusten mukana. Tapahtumassa Manta ja Max saivat pienet paketit ja myös poron ruokintahetkeä pääsi seuraamaan läheltä. Koiramäessä on nähtävillä myös muita kotieläimiä, kuten hevosia ja lampaita.

Koiramäen jouluun ehtii osallistua vielä hyvin- katso tarkempi aikataulu täältä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kaupallinen yhteistyö

Paperitähtipaja käsityömessuilla oli suosittu. Kiitos kaikille, jotka kävitte pisteellä askartelemassa. Oli ihana nähdä blogin lukijoita ja jutella kaikkien kanssa. Paperitähtiä oli askartelemassa huima määrä, mutta tekeminen sujui silti leppoisasti. Jos taittelu on unohtunut- video-ohjeen paperitähtiin löytää täältä.

Käsityöessujen teemana oli tänä vuonna kirjonta. Messuilla hurahti helposti kolme päivää ja A nautti kovasti, kun pääsi erilaisiin pajoihin tekemään itse ja askartelemaan. Muistan itse omasta lapsuudestani, kuinka käsityömessut olivat yksi odotettu kohokohta äidin kanssa. Ihana nähdä, kuinka omakin lapsi nauttii, kun pääsee itse tekemään käsillä itse. Käsityöinnostus taitaa olla siirtynyt eteenpäin. Messuilta saa myös niin paljon askartelu ja käsityöideoita, että ajatukset pursuilee niitä pitkän tovin. Messuilla näkee myös kaikki uusimmat materiaalit ja pääsee tutustumaan muihin tekijöihin.

Tänä vuonna korkkikangas ja nahkapaperi oli monessa paikassa nähtävillä. Toki messuilta löytää myös ihania käsintehtyjä valmiita juttuja. Suomalaista käsityötä on saatavilla messuilla keramiikasta, vaatteista ja sisustusesineistä koruihin. Minä löysin ihanan laukun ja korvikset, tyttö barbiejuttuja ja nukenvaatteita.

Messuilta löytyi myös vaikka kuinka erilaisia uusia askartelumateriaaleja ja kankaita. Monta uutta projektia onkin suunnittelilla. Onneksi muutama ystävä on lupautunut tulemaan kanssani askartelemaan. Marraskuun pimeät illat näyttävät taas paljon valoisemmilta.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kaupallinen yhteistyö Särkänniemi Oy

Päästiin syysloman alkajaisiksi vierailemaan lasten kanssa Särkänniemen uutuustapahtumassa. Karmivaan karnevaaliin sai pukeutua teemaan sopivasti ja paikan päällä osallistua Särkänniemen asukilpailuun. Asuja mietittiinkin jo pitkään etukäteen ja tapahtuma oli kovin odotettu. 

Karmiva karnevaali on saanut vaikutteita eksoottisesta karnevaalikulttuurista ja iltativolitunnelmasta. Tapahtumassa pääsi kokemaan huvilaitteet tunnelmalliseen pimeään vuodenaikaan ja ihastelemaan upeita esityksiä. Karmiva karnevaali oli sopiva myös pienille lapsille heille rajatulla alueella. 

Sisäänkäyntialueen sirkustaiteilijat olivat erityisesti lasten mieleen. Alueella näki toinen toistaan taidokkaampia akrobatia- ja jonglöörausesityksiä, jotka saivat etenkin esikoisen huokailemaan innostuksesta. Illan pimetessä Fire Ladyn tulishow oli myös hieno koko perheen mielestä. 

Pienempiä vierailioita oli ajateltu juhlassa mm. “Karkki vai kepponen?” -kierroksella. Kierros sisälsi erilaisia karkkiyllätyksiä eri puolella aluetta ja onginnan. Lapset saivat osallistua myös calavera-naamioiden askarteluun, kasvomaalaukseen ja karnevaalikulkueeseen. 

Koko huvipuisto oli valaistu ja koristeltu hienosti karnevaalin tunnelmaa sopivalla tavalla. Puisto heräsi eloon iltahämärällä ja lasten mielestä laitteissa kiertäminen pimeällä oli jännittävää. Riehakkaasta kuolleiden päivän karnevaalista vaikutteensa ammentava alue oli täynnä väriä, eksoottisia rytmejä ja koristeita. Nälän yllättäessä alueelta sai ostaa mm. Zombiepurilaisia, matolakuja ja välkkyviä hattaroita. 

7 ja 6 -vuotiaat lapset jaksoivat kiertää tapahtumassa illan hämärtymiseen asti. Vanhemmille suunnattua Zombie Zone -aluetta   ei suositeltu alle 15 vuotiaille etenkään Zombie -hyökkäysten aikaan. Kieltämättä nuo Zombiet olivat aika karmivan näköisiä, mutta tämän alueen pystyi halutessaan kiertämään kaukaa. Lasten mielestä päivä oli onnistunut ja hauska. Uskon, että tapahtuma säilyy lasten mielessä vielä pitkään ja sitä tunnelmoidaan moneen kertaan. Tapahtumaan voi osallistua joka päivä 21.10 asti. Lue lisää Karmivasta karnevaalista. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012