Kirjoitukset avainsanalla tapahtumat

Mainos

Päästiin viikonloppuna vierailemaan Koiramäen joulu -tapahtumassa. Tämä tapahtuma on joka vuosi yhtä odotettu ja johdattelee joulun tunnelmaan. Illan pimentyessä ja pienessä lumisateessa koko paikka näytti satumaiselta. Lapset olivat odottaneet kovasti, että pääsevät tapaamaan joulupukin. Lisäksi Koiramäen joulussa pääsee askartelemaan, koristelemaan piparkakkuja, rapsuttelemaan eläimiä ja herkuttelemaan. 

Koiramäen joulussa voi kokea vanhan ajan tunnelmaan. Lapsista erityisen hauskaa oli askartelu ja vaahtokarkkien paistaminen nuotiolla. Herkkuja valmistui myös piparkakkupajassa, jossa pääsi koristelemaan strösseleillä ja kuorrutteilla oman piparkakun tai kaksi. Pienin kaksivuotias hihkui innosta nähdessään porsaita, poroja, vuohia ja lampaita. Lapsissa erityistä hilpeyttä herättivät possut Manta ja Maurix, jotka saivat pienet joululahjat tapahtuman aikana.

Koiramäkeen ehtii vielä hyvin- katso tarkempi aikataulu täältä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viikonloppu vierähti ennätysvauhtia suomen suurimmilla käsityömessuilla Tampereella. Kiitos kaikille, jotka kävivät moikkaamassa  ja askartelemassa olkihimmeleitä Kodin Kuvalehden pisteellä. Oli ilo huomata, kuinka itse tekeminen innostaa ja käsityötä arvostetaan. Oli mielettömän inspiroivaa kohdata joukko samanhenkistä porukkaa ja päästä juttusille livenä. Oli mahtava kohdata blogin lukijoita ja kuulla toiveista tulevaa varten. Käsityömessuilta löysin paljon materiaalia ja ideoita tulevia juttuja ja askarteluita varten. 

Katso ohje olkihimmeliin.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Päästiin syysloman alkajaisiksi vierailemaan lasten kanssa Särkänniemen Karmivassa Karnevaalissa. Syksyinen Karnevaali on lapsille jo tuttu ja odotettu tapahtuma. Illan hämyssä huvipuistossa on ainutlaatuinen tunnelma. Tapahtumaan on panostettu paljon ja koko alue on puettu karnevaalitunnelmaan. Puisto on täynnä tapahtumia lapsille ja erityisesti vanhempien lasten makuun. Alueella on rajatut pienten & isompien puoli ja melkein kaikki huvipuistolaitteet on avoinna iltamyöhään asti. 

Pienempiä vierailijoita on ajateltu  mm. “Karkki vai kepponen?” -kierroksella. Kierros sisältää erilaisia karkkiyllätyksiä eri puolella aluetta ja onginnan. Lapset saa osallistua myös mm. kasvomaalaukseen ja karnevaalikulkueeseen.

Sisäänkäyntialueen sirkustaiteilijat olivat erityisesti lasten mieleen. Akrobatiavälineitä pääsi myös itse kokeilemaan. Alueella näki toinen toistaan taidokkaampia akrobatia- ja jonglöörausesityksiä, jotka saivat lapset huokailemaan innostuksesta. Huvipuiston alueella voi nähdä myös Fire Ladyn tulishow:n. 

Puisto heräsi eloon iltahämärällä ja lasten mielestä laitteissa kiertäminen pimeällä oli jännittävää. Alue on täynnä väriä, eksoottisia rytmejä ja koristeita. Tapahtumaan voi osallistua 19.10 asti. Lue lisää Karmivasta Karnavaalista.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Rakastan pellavaa materiaalina. Pellava tuntuu mukavalta iholla ja hengittää, eikä se nyppyynny tai sähköisty. Papun vaatteissa pidän kovasti rennoista malleista sekä suomalaisesta suunnittelusta. Papun uusi Lazy Days -mallisto on saatavilla perjantaina lapsimessuilta. Mallistoon kuuluu mm. nämä ihanan väriset pellavaiset housut & mekko. Lapsille myös ihanan väriset t-paidat ja legginssit.

*Vaatteet saatu Papustories

Jos sinulta puuttuu vielä lippu lapsimessuille- osallistu lipun arvontaan Huvikumpu -instagramissa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram