Kirjoitukset avainsanalla tapahtumat

Päästiin syysloman alkajaisiksi vierailemaan lasten kanssa Särkänniemen Karmivassa Karnevaalissa. Syksyinen Karnevaali on lapsille jo tuttu ja odotettu tapahtuma. Illan hämyssä huvipuistossa on ainutlaatuinen tunnelma. Tapahtumaan on panostettu paljon ja koko alue on puettu karnevaalitunnelmaan. Puisto on täynnä tapahtumia lapsille ja erityisesti vanhempien lasten makuun. Alueella on rajatut pienten & isompien puoli ja melkein kaikki huvipuistolaitteet on avoinna iltamyöhään asti. 

Pienempiä vierailijoita on ajateltu  mm. “Karkki vai kepponen?” -kierroksella. Kierros sisältää erilaisia karkkiyllätyksiä eri puolella aluetta ja onginnan. Lapset saa osallistua myös mm. kasvomaalaukseen ja karnevaalikulkueeseen.

Sisäänkäyntialueen sirkustaiteilijat olivat erityisesti lasten mieleen. Akrobatiavälineitä pääsi myös itse kokeilemaan. Alueella näki toinen toistaan taidokkaampia akrobatia- ja jonglöörausesityksiä, jotka saivat lapset huokailemaan innostuksesta. Huvipuiston alueella voi nähdä myös Fire Ladyn tulishow:n. 

Puisto heräsi eloon iltahämärällä ja lasten mielestä laitteissa kiertäminen pimeällä oli jännittävää. Alue on täynnä väriä, eksoottisia rytmejä ja koristeita. Tapahtumaan voi osallistua 19.10 asti. Lue lisää Karmivasta Karnavaalista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Rakastan pellavaa materiaalina. Pellava tuntuu mukavalta iholla ja hengittää, eikä se nyppyynny tai sähköisty. Papun vaatteissa pidän kovasti rennoista malleista sekä suomalaisesta suunnittelusta. Papun uusi Lazy Days -mallisto on saatavilla perjantaina lapsimessuilta. Mallistoon kuuluu mm. nämä ihanan väriset pellavaiset housut & mekko. Lapsille myös ihanan väriset t-paidat ja legginssit.

*Vaatteet saatu Papustories

Jos sinulta puuttuu vielä lippu lapsimessuille- osallistu lipun arvontaan Huvikumpu -instagramissa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kaupallinen yhteistyö- Särkänniemi Oy.

Päästiin viikonloppuna vierailemaan Koiramäen joulu -tapahtumassa. Tämä tapahtuma on lasten mielessä kovin odotettu joka vuosi. Koiramäen joulu on tullut meille tutuksi jo monena vuonna ja muodostutnut mukavaksi perinteeksi koko perheelle. Lapset olivat taas askarrelleet joulupukille kortit etukäteen ja odottivat, että pääsevät antamaan ne tapahtumassa. Koiramäki on laitettu upeasti jouluiseen asuun ja kaikki pienet talot ja nurkkaukset koristeltu kauniisti. Koiramäen Tilda ja hahmot leikittävät lapsia puistossa ja ovat iloisesti vastassa jo portilla!

Tänä vuonna perheen pieninkin oli jo tapahtumassa innoissaan mukana. Parasta lasten mielestä oli tänä vuonna Koiramäen lavalla jumppahetki, joulupukin tapaaminen, eläinten rapsuttelu ja erilaisissa puuhapajoissa askartelu. Kynttilöiden valaminen herätti paljon kysymyksiä ja ihmetystä. Villaenkieli ja oma kortti askarreltiin myös puuhapajassa.

Jos kylmä yllättää pääsee Koiramäessä lämmittelemään nuotion äärelle ja paistamaan vaahtokarkkeja. Piparkakkupajassa pääsee herkuttelemaan ja koristelemaan oman piparkakun strösseleillä sekä kuorrutteilla. Pieni herkuttelutauko onnistuu myös Guggelböö -kahvilassa, joka tarjoilee riisipuuroa, jouluisia herkkuja ja kuumia juotavia. Lasten suosikki oli vaahtokarkkikaakao ja riisipuuro.

Keskelle Koiramäkeä on rakennettu pieni valaistu satupolku, joka pääsee oikeuksiinsa illan pimentyessä. Tänä vuonna perheen pieninkin huomasi Koiramäen eläimet ensimmäistä kertaa ja pääsi rapsuttelemaan niitä sisarusten mukana. Tapahtumassa Manta ja Max saivat pienet paketit ja myös poron ruokintahetkeä pääsi seuraamaan läheltä. Koiramäessä on nähtävillä myös muita kotieläimiä, kuten hevosia ja lampaita.

Koiramäen jouluun ehtii osallistua vielä hyvin- katso tarkempi aikataulu täältä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kaupallinen yhteistyö

Paperitähtipaja käsityömessuilla oli suosittu. Kiitos kaikille, jotka kävitte pisteellä askartelemassa. Oli ihana nähdä blogin lukijoita ja jutella kaikkien kanssa. Paperitähtiä oli askartelemassa huima määrä, mutta tekeminen sujui silti leppoisasti. Jos taittelu on unohtunut- video-ohjeen paperitähtiin löytää täältä.

Käsityöessujen teemana oli tänä vuonna kirjonta. Messuilla hurahti helposti kolme päivää ja A nautti kovasti, kun pääsi erilaisiin pajoihin tekemään itse ja askartelemaan. Muistan itse omasta lapsuudestani, kuinka käsityömessut olivat yksi odotettu kohokohta äidin kanssa. Ihana nähdä, kuinka omakin lapsi nauttii, kun pääsee itse tekemään käsillä itse. Käsityöinnostus taitaa olla siirtynyt eteenpäin. Messuilta saa myös niin paljon askartelu ja käsityöideoita, että ajatukset pursuilee niitä pitkän tovin. Messuilla näkee myös kaikki uusimmat materiaalit ja pääsee tutustumaan muihin tekijöihin.

Tänä vuonna korkkikangas ja nahkapaperi oli monessa paikassa nähtävillä. Toki messuilta löytää myös ihania käsintehtyjä valmiita juttuja. Suomalaista käsityötä on saatavilla messuilla keramiikasta, vaatteista ja sisustusesineistä koruihin. Minä löysin ihanan laukun ja korvikset, tyttö barbiejuttuja ja nukenvaatteita.

Messuilta löytyi myös vaikka kuinka erilaisia uusia askartelumateriaaleja ja kankaita. Monta uutta projektia onkin suunnittelilla. Onneksi muutama ystävä on lupautunut tulemaan kanssani askartelemaan. Marraskuun pimeät illat näyttävät taas paljon valoisemmilta.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012