Kirjoitukset avainsanalla Paperiaskartlu

Tämä juttu oli jäänyt joulukiireiden alle, mutta ajattelin vielä jakaa sen, sillä nämä talot voi hyvin säästää myös seuraavaan vuoteen. Löysin yksi päivä nettiä selaillessani Juliette:n blogin, joka oli täynnä toinen toistaan suloisempia kaavoja paperiaskarteluuun. Nämä talot tekee melkein ilmaiseksi - katso kaavat täältä paperitaloihin.

Näiden talojen sisälle voi piilottaa 24 pientä yllätystä jouluun saakka. Talot oli helppo tehdä valmiista kaavoista saksia ja liimaa apuna käyttäen. Tein myös blogin kaavoilla muutaman kuusen ja paperitähden.

Katso ohje paperitähtiin ja paperilumikiteisiin.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram