Kirjoitukset avainsanalla Lastenhuone

kaupallinen yhteistyö- jollyroom

on remontoitu meidän yläkertaan pienelle pojalle oma huone vanhan talon lappeeseen. Sitä on remontoitu jo pitkään muiden töiden lomassa, mutta nyt alkaa näyttää jo valmiilta. Huone on tosi pieni, mutta sinne mahtuu juuri sopivasti kirjoituspöytä, leluarkku, naulakko, sänky ja pieni kaappi. Mitäpä sitä muuta tarvitsee? Enka usko, että vielä muutamaan vuoteen tuo kirjoituspöytäkään on käytössä. Mutta ihanaa, että huone on jo valmis suuren urakan jälkeen.

Yhteinen jaettava leikkitila on lapsilla keskellä yläkertaa. Tämä on ollut toimiva ratkaisu meillä. Jokaisella lapsella on oma nukkumatila lappeessa ja samalla keskelle jää kuitenkin avara leikkitila.  Lapset vietettävät yhdessä suurimman osan ajasta, mutta oman huoneen turvaan pääsee silti lepäilemään halutessaan. 

Pienen kirjoituspöydän tuoleineen löysin jollyroomilta. Sekä suloisen arkun ja vaatenaulakon. Kirjoituspöydän päälle ja arkun päälle nikkaroitiin itse pienet hyllyköt vanerilevystä. Itsetehdyt taulut ja Laura Schneiderin valokuvaamat kuvat pääsivät huoneeseen muistuttamaan vauva-ajoista. Ihana karhun mallinen Alice & Fox Origami -valaisin tuo kodikasta tunnelmaa ja toimii samalla pöytävalona. Valaisimia on saatavilla erilaisina eläinhahmoina ja kuminen pinta tekee valaisimesta turvallisen lastenhuoneeseen. 

Suloinen MYroo- säkkituoli on niin pehmoisa ja iso, että siihen tekee mieli itsekin heittäytyä iltasatua lukemaan. Säkkituolin pinta on pehmoisaa tekokarvaa, ja toinen puoli kullanhohtoista keinonahkaa. Se on myös niin iso, että siihen mahtuu melkein koko perhe pötköttelemään yhtä aikaa. Ompahan meidän pienin ottanut siinä myös muutamat päiväunet, toki valvonnan alla. Lue lisää MYroo- säkkituolista. 

Katso ohjeet itsetehtyihin valokuvatauluihin täältä. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tehtiin viikonloppuna pieniä valmisteluita lasten kanssa Joulua varten. Joulun odotuksessa parasta on yhdessä tekeminen. Itsetehdyn tonttuoven lisäksi hankin suloisen vaaleanpunaisen tonttuoven täältä ja kalenteripussit täältä. Kummatkin lapset saivat omat pussinsa, johon joulukuussa ilmestyy pieniä lahjoja, askarteluita ja tekemistä yhdessä. 

Nyt voi jäädä odottamaan joulukuuta ja mitä se tonttu pusseihin heittääkään. Aika hiljaa saa tonttu yöllä liikkua, ettei lapset herää. Toivotaan myös, että uni tulee, vaikka vähän varmasti jännittääkin miltä se tonttu keksiikään. Lapset olivat jo jättäneet tontulle muutaman viikonloppukarkkinsa ja ihmettelivät suuresti, kun tonttu oli ne yöllä syönyt.. :)

Katso ohjeet myös itsetehtyyn tonttuoveen

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Meillä on kaaos. Päätettiin aloitaa makuuhuoneen remontti viimetipassa ennen vauvan syntymää ja tehdä se vihdoin loppuun. Vähän jo kaduttaa ja mietityttää ehditäänkö saada valmista ennen pienen syntymää. Toisaalta ainakin motivaatiota riittää ja pinnasänky saa odottaa kasaamista siihen asti. Nämä kuvat nappasin lastenhuoneesta ennen, kun muutettiin prinsessalinnaan itsekin nukkumaan. Nyt siellä näyttää jo hieman erilaiselta! 

(Automatto saatu tuutilullaa.fi bloginäkyvyyttä vastaan.)

Oma olo on jo melkoisen raskas ja kaikki kumartelu tuntuu ihan kunnolla. Tämä Tuutilullaan automatto tuli enemmän kuin tarpeeseen, sillä tuhansien pikkulegojen kerääminen lattialta alkaa olla aikamoinen urakka. Maton saa kätevästi vedettyä nyöreillä pussiksi ja leluja tai legoja et tarvitse erikseen poimia lattialta. Lapsillekin helpompaa pitää oma huone siistinä. 

Katso lisää valokuvia lastenhuoneen seinämaalauksesta ja nukkekodista

Meidän makuuhuoneesta kaivettiin vanha puulattia esiin ja tuonne lappeeseen on tulossa samanlainen. Lattia maalataan samalla sävyllä, kun muutkin yläkerran lattiat. Lisäksi vauvalle valmistuu pieni lastenhuone nurkkaukseen. Pitäkää peukkuja, että saadaan vielä valmista ja kaaos selätettyä ennen h-hetkeä. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Näitä PomPomeja tehtailtiin lasten kanssa monta. Kaapissa lojui ylimääräinen valonauha, johon kiinniteltiin lankapallot roikkumaan. (katso ohje tupsujen tekoon täältä.)  Jätettiin palloihin langat, joilla sidottiin ne kiinni valonauhaan. PomPomit pääsi koristamaan tyttären uutta prinsessasänkyä, jonka löysin facen nettikirpparilta. 

Vanha päästä vedettävä sänky oli ihan täydellinen tuonne ja kelpasi vanhimmalle prinsessalle erinomaisesti. Lasten makuuhuoneet on remontoitu vanhan talon lappeisiin ja niihin mahtuu juuri sänky, työpöytä ja muutama hylly. Keskellä lapsilla on yhteistä leikkitilaa. (katso lisää täältä.)

Luulen, että täällä nukutaan ihan oikeita prinsessan unia. 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram