Kirjoitukset avainsanalla Resepti

Kaupallinen yhteistyö Crème Bonjour 

Vaihto-oppilasvuotena Ruotsissa löysin minikrustadit monesta seisovasta pöydästä ja sen jälkeen niitä on tehty kotonakin erilaisin täyttein. Nämä pienet herkut sopivat erinomaisesti arjen herkkuhetkiin, mutta toimivat myös juhlissa alkupaloina.

Sain Crème Bonjourilta kokeiltavaksi kahta uutta makua; Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuusto ja Oliivi & Yrtit -tuorejuusto. Halusin kokeilla näitä minikrustadeiden täytteenä. Näissä tuorejuustoissa on niin paljon makua, että mausteita ei tarvinnut lisätä ollenkaan. Minikrustadit tekee entistäkin nopeammin käyttämällä näitä maustettuja tuorejuustoja. Osa meidän perheestä on kasvissyöjiä, joten olen tottunut tekemään aina kasvisversion myös tarjottavista herkuista. Välimerentäyte maistuikin erinomaiselta ja jää varmasti meidän vakioreseptiksi.

Kummatkin täytteet tekee helposti. Krustadit kannattaa kuitenkin täyttää vasta juuri ennen tarjoamista, jotta ne säilyvät hyvinä mahdollisimman pitkään. Lopuksi krustadit voi koristella tuorein yrtein.

välimerentäyte

  • aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 100 g oliiveja
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 100 g fetajuustoa
  • 200 g Crème Bonjour oliivi & yrtit -tuorejuusto
  • 1 dl persiljaa

Huuhtele oliivit, jotta liika suola lähtee pois. Pilko fetajuusto, oliivit ja persilja kulhossa esim, saksilla leikellen. Purista valkosipulinkynsi.Yhdistä täytteen kaikki aineet keskenään tahnaksi ja jaa krustadeille. Koristele oliiviviipaleella ja persiljalla.

kinkkutäyte

  • 75 g palvikinkkua
  • 200 g Crème  Bonjour pekoni & sipuli -tuorejuusto
  • 1 dl persiljaa

Hienonna kinkkutäyte ja yhdistä Creme Bonjour pekoni & sipuli sekä persilja. Täytä Krustadit ja koristele lopuksi persiljalla. 

Lue lisää reseptejä täältä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Samasta padasta -kirjan myötä meillä on suosittu herkkuja, joita vauvakin voi syödä. Tein hiihtoloman kunniaksi kirjan ohjeella kookos ja vadelmababaani -pehmistä silikoonisiin muotteihin. Lusikoin muotteihin vuoroin kookos ja vuoroin vadelmapehmistä. Nämä pehmikset tekee todella nopeasti ja helposti, eikä niihin tule yhtään sokeria. Koostumus on kuitenkin samettisen pehmeä.

Näistä tuli niin herkullisia, että varmasti tehdään vielä uudelleenkin. Jäätelö maistui erityisen hyvin hampaita tekevälle vauvalle. Kylmä jäätelö varmasti viilentää kutiavia ikeniä ja helpottaa oloa. Kesällä myös oman pihan tuoreet mustaviinimarjat sopivat täydellisesti tähän jäätelöön. Mikäli pakastin pullistelee vielä viime kesän marjoja, katso täältä resepti aikaisemmin tekemääni herukkajäätelöön.

Kookospehmis (resepti Samasta Padasta -kirjasta)

  • 3 jäädytettyä banaania
  • 2 dl kylmää kookosmaitoa
  • 1 dl kookoshiutaleita

Vadelmapehmis

  • 3 jäädytettyä banaania
  • 3 dl pakastevadelmia
  • Vaniljatankoa myllystä 

Kuori ja viipaloi banaani laakeaan rasiaan tai vaikka leikkuulaudalle leivinpaperin päälle, jolloin palat eivät jäädy toisiinsa kiinni. Pakasta vähintään 4 tuntia. Soseuta jäädytettyä banaania (ja mausteita) tehosekoittimessa muutama minuutti, kunnes pehmis on aivan samettista. Liikuttele tarvittaessa massaa lusikalla. Tarjoa heti tai laita rasiassa pakastimeen hetkeksi, jolloin saat kaavittua pehmiksestä palloja. (Me lusikoitiin kahta pehmistä silikoonisiin sydänmuotteihin ja annettiin jäätyä pakastimessa.) 

Ihanaa hiihtolomaa kaikille hiihtolomalaisille. 

Kommentit (1)

Vierailija

Mistä puolapuut ja renkaat? Meidän tyttö on sellaisia itselleen toivonut.

Terkuin Pirjo

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Lapset rakastaa leipoa muffineita, sillä niiden teko on niin helppoa. Varsinkin koristelu on hauskaa yhdessä. Sitäpaitsi tämä suolaisen ja makean liitto toimii aina. Nämä muffinit oli niin herkullisia, että varmasti tehdään vielä uudelleenkin. Ohjeen näihin herkkuihin löysin täältä.

Juhlittiin viikonloppina myös yllätys Babyshowereita meillä ja koko asunto muuuntautui pastellinsävyihin. Jokainen toi juhliin jotain ja niin saatiin kauniit juhlat järjestettyä. Minä askartelin vaippakakun, yksi askarteli pompomeja ja yksi teki upean ruusukakun. Kaikki toi juhliin oman panoksensa ja yllätys säilyi loppuun asti. Tuo ruusupursotettu kakku oli ihan mielettömän kaunis. 

Pastellisävyisessä tunnelmassa on juuri hyvä mennä kohti uutta viikkoa, eikä maanantaikaan tunnu ihan yhtä maanantailta. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Ystävänpäivä lähestyy ja tehtiin muutama ystävälle erinomaisesti sopiva herkku. Nämä suklaakupit tekee todella nopeasti ja helposti. Täytteeksi voi laittaa oman maun mukaan jäätelöä tai vaikka kinuskimoussea, hasselpähkinärouhetta ja marjoja. Tumma suklaa ja herkulliset marjat sopivat täydellisesti yhteen. 

Ystävänpäivän suklaakupit n. 10 kpl

  • 150 g tummaa suklaata (suklaapitoisuus 65-70%) temperoituna
  • jäätelöä, kinuskimoussea, kermavaahtoa
  • marjoja tai hasselpähkinärouhetta pinnalle

Kaada silikoonisiin muotteiihin temperoitua tummaa suklaata ja sivele se pullasudilla muotin reunoihin. Anna suklaan jäähtyä muotissaan muutama minuutti. Sivele vielä toinen kerros ja anna jähmettyä kokonaan. Napsauta sydämet muoteista lautaselle. Valmista täyte. (katso ohje kinuskimousseen.) Täytä ja koristele marjoilla sekä hasselpähkinärouheella. Tarjoile heti. Ystävänpäiväksi sopii hyvin myös Omar -juustokakkuleivokset. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012